Cele mai populare jocuri cu animale

toateanimalele

Animalele sunt prezente și într-o mulțime de jocuri, în care au rolul principal.

Noi le-am selectat pe cele mai populare și vi le descriem în acest articol.

FarmVille – Poate că zilele de glorie ale FarmVille s-au mai dus, dar acesta a fost cu siguranță cel mai popular joc cu animale din întreaga istorie.

Lansat de Zynga în 2009 pentru Facebook, FarmVille a fost un adevărat fenomen la vremea lui. Spre exemplu, în martie 2010, acest joc a avut o medie de 83.7 milioane de utilizatori zilnic.

Iar vârful a fost de 34.5 milioane de oameni care l-au jucat zilnic. Zynga a lansat și FarmVille 2, dar în ultima perioadă oamenii nu îl mai joacă precum în vremurile de glorie. Totuși, succesul uriaș avut după lansare a dus și la apariția unor versiuni de FarmVille pentru                    Android și iOS.

 

Majestic Megaways – Lansat în primăvara anului 2020 de compania IsoftBet, Majestic Megaways s-a bucurat rapid de aprecierea pasionaților de jocuri online.

Majestic Megaways are un RTP de 96.97%, funcții bonus, câștiguri în cascadă, rotiri gratuite și simboluri mister. Acest joc ne duce într-o savană africană, iar printre simbolurile sale regăsim bizoni, elefanți, rinoceri.

Iar leul este simbolul cel mai bine plătit. De asemenea, mai găsim în joc și un diamant strălucitor, dar și un copac înconjurat de un apus de soare.

Are peste 117 mii de linii de plată, astfel că pentru pasionații de sloturi este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri. Majestic Megaways poate fi jucat pe NetBet Casino, primul operator de jocuri de noroc licențiat de ONJN după schimbarea legislației.

Tot aici mai găsiți cele mai populare loterii internaționale, jocuri de poker, ruletă și blackjack live, iar pentru evenimente sportive aveți disponibilă secțiunea sport.netbet.ro.

Cele mai citite articole

 

Angry Birds – Un alt joc din urmă cu aproximativ un deceniu care a doborât o mulțime de recorduri. Angry Birds a fost un fenomen și a avut peste 4 miliarde de descărcări pe platformele pe care e disponibil.

De asemenea, încasările generate de acest joc au doborât și ele multe recorduri. În 2010, Angry Birds a fost desemnat cel mai popular joc din lume și aplicația mobilă cu cel mai mare succes.

Succesul acestui joc a dus și la apariția a două filme, lansate în 2016 și 2019. Iar și acestea s-au bucurat de o popularitate uriașă. În plus, sunt disponibile și desene animate pentru TV din aceeași serie. Per total, Angry Birds este considerat al patrulea cel mai bun joc din istorie disponibil pe iOS.

 

Kung Fu Panda – Lansarea filmului Kung Fu Panda din 2008 a fost un adevărat succes, în condițiile în care încasările s-au ridicat la 631 de milioane de dolari. Profitând de acest lucru, în aceeași perioadă a fost lansat și jocul cu același nume.

Acesta a fost disponibil pe Playstation 2 și 3, Xbox 360, Microsoft Windows, mac OS, Wii și Nintendo DS. Jucătorii îl controlează pe îndrăgitul panda Po și trebuie să-l ridice la rangul de Dragon Warrior.

După ce obții numeroase monede poți să iți îmbunătățești caracterul, să îi adaugi mișcări noi și să îi refaci viața. De asemenea, poți cumpăra și echipamente noi. În 2011 a fost lansat și Kung Fu Panda 2, disponibil pe Nintendo DS, PlayStation 3, Wii și Xbox 360.

 

Zoo Tycoon – Zoo Tycoon – Lansat în 2013, Zoo Tycoon continuă o serie ce a început în anii 2000.

Versiunea din 2013 a fost disponibilă inițial pe Xbox One și Xbox 360, iar din 2017 poate fi jucată și în Microsoft Windows. Jucătorul trebuie să îngrijească animale sălbatice și nu numai, să le hrănească, să le țină atente și să le ofere apă.

Jocul este destul de dinamic și poate fi încheiat în aproximativ 15 ore. De asemenea, o misiune durează în jur de 15 minute. Este un joc interesant pentru pasionații de animale, care îl îndrăgesc.

Voua ce jocuri online cu animale va plac?

Cele mai citite articole