Pierzi la ruletă? Aceste sfaturi te vor transforma într-un câștigător!

pierzi la ruleta

Pierzi la ruletă? Aceste sfaturi te vor transforma într-un câștigător!

Este greu să câștigi pe o perioadă lungă de timp la ruletă deoarece marginea casei este împotriva ta. Sunt mulți jucători care au jucat foarte mult la ruletă de-a lungul anilor și au pierdut destul de mulți bani. Dar nu mai pierd la fel de mult ca înainte, deoarece au învățat cum să evite greșelile și să-și minimizeze pierderile.

Pe termen lung, nu veți câștiga ca jucător la ruletă, dar puteți câștiga mai des și vă puteți limita pierderile atunci când pierdeți. Nu uitați să jucați responsabil oricând intrați la un mrbit casino. Acum, vedeți motivele pentru care pierdeți la ruletă și sfaturile ce vă vor ajuta să deveniți un câștigător!

Încearcă ruleta gratuită

Atunci când testezi un sistem de ruletă, singura modalitate de a face acest lucru este să folosești jocuri de ruletă gratuite. Sistemele de ruletă se strică întotdeauna în cele din urmă, așa că nu vrei să-ți riști proprii bani atunci când le testezi.

Veți fi surprinși să descoperiți că o să aveți același nivel de plăcere și divertisment jucând ruleta gratis ca și când ați juca la ruletă pe bani reali.

Dacă nu ați încercat niciodată să jucați ruleta gratis, vă recomandăm cu tărie să încercați. S-ar putea să descoperi că este la fel de distractiv ca și cum ai juca pe bani reali și cu siguranță va fi mult mai ușor pentru bankroll-ul tău. Iar dacă ai încercat în trecut și nu ți-a plăcut, încearcă din nou folosind unul dintre sistemele populare de jocuri de noroc, cum ar fi Martingale.

Bonusurile la ruletă

Bonusurile la ruleta

Ați primit vreodată un bonus pentru a juca la ruleta mobilă sau online? La început, s-ar putea să vi se fi părut că este prea frumos pentru a fi adevărat. Și dacă ați avut aceeași experiență ca majoritatea jucătorilor online, sunt șanse mari să se fi dovedit a fi prea bun pentru a fi adevărat.

Iată exact ce fac ofertele de bonus la ruletă:

Ofertele de bonusuri la ruletă vă oferă mai mulți bani cu care să jucați la ruletă, ceea ce înseamnă că puteți juca mai mult decât de obicei și cu mult înainte de a rămâne fără bani.

Observați că ultima propoziție s-a încheiat cu faptul că ați rămas fără bani. Este exact ceea ce se întâmplă dacă continui să joci la ruletă de fiecare dată. Rămâi fără bani.

Niciun bonus nu te va împiedica să pierzi. De fiecare dată când plasezi un pariu la masa de ruletă, pierzi bani, și asta se întâmplă indiferent dacă joci sau nu cu un bonus.

Înseamnă asta că nu ar trebui să folosești bonusuri la ruletă?

Nu neapărati. Recomandăm să folosești bonusurile la ruletă ori de câte ori poți să le obții, deoarece acestea nu schimbă rezultatele pe termen lung ale jocului.

Este mai bine să joci cu de două ori mai mulți bani în bankroll-ul tău pentru că îți permite să te distrezi pentru o perioadă mai lungă de timp. Menținerea bugetului la suprafață este singurul lucru la care sunt bune bonusurile la ruletă; nu te ajută neapărat să faci mai mulți bani.

Jucatul online/ pe mobil

Cele mai citite articole

Jucatul online

Este o greșeală pentru majoritatea jucătorilor să joace ruleta online și pe mobil. S-ar putea să vă întrebați de ce este rău și de ce este bine să jucați online.

Dar odată ce vei citi această secțiune, vei ști cum să eviți răul de a juca online și vei ști cum să folosești jocul de ruletă online în avantajul tău.

Cea mai mare problemă cu jocul de ruletă pe mobil și online este că probabil joci mult prea repede. Atunci când joci ruleta într-un cazinou terestru, poți juca undeva între 50 și 75 de rotiri pe oră.

Dar atunci când joci ruleta într-un cazinou mobil sau online poți juca 500 sau mai multe rotiri în fiecare oră.

Atunci când joci mai multe rotiri în fiecare oră, ajungi să pariezi mai mulți bani în fiecare oră. După cum știi, cu cât riști mai mult atunci când joci la ruletă, cu atât vei pierde mai mult.

Cealaltă perspectivă a jocului de ruletă online sau într-un cazinou mobil este că poți pierde de fapt mai puțin dacă urmezi câteva reguli stricte.

Primul lucru de știut este că poți profita de limite de miză mai mici atunci când joci la ruleta online și pe mobil. În loc să pariezi 10 lei sau mai mult la fiecare rotire, poți juca cu 1 leu. Acest lucru îți economisește bani pentru că riști mai puțin.

În al doilea rând, controlezi câte învârtiri faci într-o oră atunci când joci ruletă online sau într-un cazinou mobil. Acest lucru înseamnă că puteți lua același număr de rotiri sau mai puține rotiri atunci când jucați ruleta online și mobilă.

Concluzie

Atunci când profitați de jocurile gratuite de ruletă mobilă sau online, nu puteți câștiga niciun ban, dar nici nu puteți pierde bani. Și dacă poți învăța să te bucuri de jocul de ruletă gratuit la fel de mult ca și de cel pe bani reali, poți economisi o mulțime de bani.

Dacă nu poți avea aceleași emoții jucând ruleta gratis ca și jucând pe bani, este important să înveți ce variante de ruletă ar trebui să alegi.

Cele mai citite articole