Animalele de casă, mai iubite decât oricând

toate animalele

Ai observat ca azi trăim într-o cultură îndrăgostită de animalele de companie? Nu este așadar de mirare ca am ajuns sa investim tot mai multe resurse (pe zi ce trece) in aceasta relatie aparte om-animal. Prietenii nostri blanosi reusesc, aproape fara exceptie, sa ne lumineze chiar si cele mai triste sau apăsătoare zile. In plus, sunt usor de iubit si pot fi prieteni apropiati pentru copiii nostri, indiferent de varsta lor sau de locul in care locuim. Desigur, unele animale sunt si vor ramane descrise si apreciate doar prin prisma rolului lor utilitar – in special in anumite activități sau zone din mediul rural. Totusi, in societatea moderna, în România, tot mai multi oameni aleg sa intretina unul sau mai multe animale doar …de drag! 

Nu este deloc surprinzător ca unul din doi români deține cel putin un animal de companie. In plus, pe durata pandemiei de Covid, am cumparat ori adoptat si mai multi caini ori pisici – am facut-o din dragoste dar si din cauza singuratatii din vremea carantinarii.

Pentru confort, siguranta si eficienta, jumătate dintre proprietarii de caini ori pisici aleg sa le ofere animalele doar mancare preambalata. Usor de selectat si cumparat, gratie magazinelor de tip petshop online, precum Petmax.ro.

Gratie schimbărilor culturale din ultimele decenii, au apărut expresii precum „părinți” de animale de companie – pisicile si cainii (dar nu numai) sunt privite ca membri ai familiei, iar proprietarii lor sunt acum dispuși să investească in mâncare, medicamente si accesorii premium pentru acestia.  

Din dragoste pentru animale

Bucura-te de o gama diversă de produse de ingrijire, mancare si suplimente/medicamente, disponibile pentru comenzi online la www.petmax.ro. Ajungi rapid la tipul de articole de care ai nevoie: produse pentru caini, pisici, pasari, animale de ferma, fitosanitare ori promotii fresh.

Acestea pot fi vizualizate in ordinea preturilor (crescatoare/descrescatoare), a popularitatii, a reducerii sau a datei. Nu uita nici filtrele din partea stanga – selectezi usor aroma, numarul de bucati per set, cantitate, greutatea animalului, pret, brand si rating.

In acest mod, ajungi usor la o multime de produse pentru sanatatea si infrumusetarea animalelor:

– Hrana pentru caini (uscata si umeda)

– Hrana pentru pisici (uscata si umeda)

– Diete veterinare pentru diverse nevoi

– Recompense delicioase pentru caini si pisici 

– Accesorii pentru caini si pisici – castroane, boluri; jucarii; hamuri, lese si zgarzi; paturi, perne si cosuri

– Articole de intretinere pentru caini si pisici – sampoane si nalsamuri, covorase absorbante, curatare ochi, articole de igiena, perii si descalcitoare, solutii atractante si repelente etc.

– Produse de farmacie pentru caini si pisici – sortate in functie de afectiuni dermatologice, cardio, digestive, hepatice, renale / urinare, sistem nervos, antibiotice orale, antiinflamatoare, antiparazitare interne si externe, articulatii, suplimente nutritive, vitamine, lapte s.a.

La PetMax, poti descoperi oferte proaspete în fiecare zi – ai reduceri de pret, pachete sau oferte speciale pentru animalul tău! Descoperă chiar acum promoțiile de toamnă la hrana si produse veterinare și umple-ti cămara de bunătăți, înainte de venirea frigului!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole