1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Pisoiul care aduce bani in firma

pisoiul care aduce bani in firma

Există o pisicuță de birou care poate face o diferență în lume, datorită talentului său unic, iar proprietarii ei nu ar putea fi mai mândri de atât.

Numele ei este CASHnip Kitty (destul de sugestiv nume), și schimbă lumea în felul ei unic, așa cum nu ți-ar putea trece prin cap!

 CASHnip Kitty a fost adoptată de către GuRuStu, o firmă de marketing din Tulsa, Oklahoma. GuRuStu a salvat acest suflet mic pe când avea doar 6 luni.

Inainte de a fi găsită la adăpostul pentru animale, era doar un suflet fără casă, alergând pe câmpii. Dar când firma de marketing din Tulsa i-a oferit o casă, CASHnip Kitty și-a dovedit imediat rolul esențial și importanța în echipă.

Pisica a reușit să pună capăt problemei dăunătorilor companiei și a demonstrat că este un supervizor extrem de bun.

pisoiul care aduce bani in firma

pisoiul care aduce bani in firma

„El iese cu toată lumea de la birou și de multe ori merge pe tastaturile noastre, ba chiar trimite câteva e-mail-uri înainte ca ele să fie gata pentru a fi trimise”, a spus Stuart McDaniel, proprietar al GuruStu.

Într-o bună zi, Stuart și echipa lui au descoperit că niște bancnote continuau să apară la ușa din față a sediului lor. Nu-și dădeau seama de unde vin banii, până când au decis să testeze o teorie.

Ei credeau că oamenii folosesc bancnotele lor de dolar pentru a se juca cu pisica prin intermediul micii crăpături din ușă. Așadar, Stuart și echipa au decis să facă un experiment cu CASHnip Kitty.

motan leneveste

motan leneveste

Au introdus bani prin deschizătura ușii, și așa cum era de așteptat, CASHnip Kitty a înșfăcat bancnotele din mâinile lor. Acela a fost un moment de maximă inspirație pentru oamenii din firmă.

Ei au decis ca, din moment ce oamenii continuau să se joace cu pisica prin intermediul banilor lor, ar trebui să îi folosească la ceva bun.

Stuart și echipa lui au decis pe dată să strângă banii obținuți de CASHnip Kitty pentru oamenii fără adăpost din zona sediului lor.

„Fiind în zona centrală a orașului, vedem o mulțime de persoane fără adăpost care trec prin dreptul ferestrei noastre, în timp ce merg la diverse agenții nonprofit care le furnizează servicii, cum ar fi Centrul de zi Tulsa pentru cei fără adăpost, iar asta ne înstristează profund”, a mărturisit Stuart.

motan se joaca cu bani

motanul se joaca cu bani

Cele mai citite articole

Așadar, ei au decis ca, cu ajutorul pisicuței lor de birou, să facă lumea un loc mai bun pentru oamenii fără adăpost din zona lor. Ei au decis să posteze un bilet pe ușă, pentru ca persoanele care se joacă cu CASHnip să-l vadă.

Pe bilet scria:

AVERTISMENT: Pisica îți va înșfăca banii dacă îi introduci prin crăpătura de la ușă. Pisica donează toți banii Centrului de Zi Tulsa pentru oamenii fără adăpost.

Pisica spune: „Introdu o bancnotă prin crăpătură și binecuvântări minunate vor urma”.

Echipa a avertizat, așadar, oamenii despre căile de „atac” ale lui CASHnip și i-a încurajat să se joace cu această pisicuță drăgălașă. GuRuStu va oferi apoi toți banii primiți unei organizații locale pentru oamenii fără adăpost.

motanul care munceste

motanul care munceste

În acest fel, CASHnip Kitty face o faptă extraordinar de bună pentru oamenii din comunitatea sa.

„Mulți dintre acești oameni, niște străini, se opresc și se joacă cu Kitty prin fereastra din față, iar asta nu ne deranjează deloc, de aceea, am decis să donăm toți dolarii strânși de CASHnip Kitty la Centrul de Zi Tulsa pentru cei fără adăpost”, a explicat Stuart.

Oamenii care merg pe jos se îndrăgostesc când văd cât de jucăușă este CASHnip Kitty, așadar, nu se dau înapoi de la a introduce un dolar prin intermediul ușii.

pisicul si banii

pisicul si banii

Chiar dacă doar se joacă, pisicuța de birou ajută mai mult decât își poate da seama. Această pisicuță frumoasă a donat deja 100 de dolari Centrului de Zi Tulsa pentru cei fără adăpost.

CASHnip nu numai că aduce bani celor care au nevoie, ci aduce și multe zâmbete și râsete celor care se joacă cu ea.

 

Sursa: aici

Cele mai citite articole

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner