Cum să câștigi la păcănele în 2022

castiga la pacanele

În cazul în care și tu ai pășit până acum într-un cazino fizic probabil că ai observat că sunt pline de sloturi. Chiar și dacă doar ai sta și ai asculta sunetul aparatelor de la un cazino ai auzi probabil cum toți încearcă să ia marele jackpot. Nu este ceva nou faptul că jucătorilor le plac sloturile și nici faptul că acestea sunt cel mai popular joc de la cazinouri. Acum cu apariția și în mediul online a multor cazinouri, poți căuta “cum se joacă macao” sau “cum să câștigi la blackjack” pentru a afla mai multe tehnici.

Revenind la sloturi, chiar dacă cazinoul este cel în câștig întotdeauna și nu te poți aștepta să poți trăi doar din sloturi, există câteva strategii care te pot ajuta să câștigi mai des la sloturi. Chiar dacă atunci când te joci la sloturi pare că totul este la întâmplare, există și o mică parte de strategie pentru a le juca corect. Într-adevăr, sloturile sunt dominate de întâmplare în ceea ce privește modul lor de funcționare, însă cu strategiile corecte îți poți crește ușor șansele de câștig. Să vedem care sunt câteva dintre acestea în rândurile ce urmează.

Caută rotiri gratuite

Majoritatea sloturilor funcționează după aceleași principii, însă cazinourile pot să fie foarte diferite unele de celelalte. În cazul celor mai cunoscute cazinouri, care deja au un renume în industrie, ei au folosit noi metode pentru a atrage cât mai mulți jucători. Pentru ca un cazino să rămână pe profit trebuie să aibă jucători care să revină în mod constant pentru a se juca și a cheltui bani, motiv pentru care s-ar putea să vezi cazinouri care folosesc unele strategii foarte agresive de marketing cu acest scop. Totuși, poți să folosești aceste strategii în folosul tău. Poate și tu ai observat că din în când cazinourile îți oferă rotiri gratuite în cazul în care ai deja un cont pe unele site-uri. Acestea fiind gratuite ar fi ideal ca fiecare jucător să profite de ele.

Motivul principal pentru care ar trebui să profiți de aceste rotiri gratuite este că nu ai absolut nimic de pierdut. Mai ales dacă ești abia la început cu sloturile, aceste rotiri gratuite îți pot arăta cum funcționează sloturile înainte de a folosi bani proprii. Din fericire o să găsești destul de des astfel de oferte din partea cazinourilor.

Începe chibzuit și ai grijă de buget

ai grija de buget

La fel ca alte domenii pe care nu le stăpânești, și în cazul cazinourilor ar fi indicat să începi cu sume mici de bani până înveți bazele. De asemenea, rotirile gratuite nu te vor ține la nesfârșit, întrucât acestea vin de obicei în număr moderat. Când acest lucru se întâmplă ar trebui să te întrebi dacă ești pregătit să îți folosești banii tăi pentru a juca. Nu doar că trebuie să te gândești dacă ești pregătit, ci și ce sume vei folosi pentru a juca. Faptul de a pierde la început este, într-adevăr, parte din învățare și ar trebui să te pregătești pentru acest lucru.

Dacă vrei ca la finalul zilei să faci și profit, un lucru esențial pe care trebuie să îl înveți este cum să treci peste o pierdere cu brio. Niciodată să nu pariezi mai mult decât îți permiți să pierzi! Chiar dacă poate nu ai avut niciodată intenția să faci acest lucru, atunci când îți ieși din fire s-ar putea să faci unele lucruri fără ca măcar să îți dai seama. Nu încerca nici să îți recuperezi banii pierduți, greșeala aceasta fiind una foarte des întâlnită la jucătorii de la cazino. Aceasta se numește și rețeta dezastrului și te poate costa sume foarte mari de bani dacă nu ești atent.

Caută sloturi ce îți oferă bonusuri

După cum am menționat și în cazul rotirilor gratuite, cazinourile încearcă mereu să atragă jucători noi, dar și să îi mențină activi pe cei pe care îi au deja. O modalitate foarte bună este cea cu rotirile gratuite, însă și alte tipuri de bonusuri pot să funcționeze exact la fel. De exemplu, un bonus aproape la fel de bun și foarte des întâlnit în rândul cazinourilor este bonusul de bun venit. Acest bonus se oferă tuturor jucătorilor noi care își creează un cont pe site-ul cazinoului respectiv. Alte cazinouri oferă bonusuri atunci când sunt anumite sărbători sau chiar diferite oferte speciale de sezon.

În cazul în care observi că ai primit și tu un astfel de bonus nu îl rata deoarece nu vei avea prea mult timp la dispoziție să te bucuri de el. Bonusurile au oferte diferite, unele mai atrăgătoare ca altele. Unele îți vor oferi rotiri sau puncte gratuite pe care să le folosești, altele îți vor oferi un procentaj din suma pe care o vei depune, iar altele chiar îți vor oferi bani extra pe site. În cazul în care vrei să fii mereu la curent cu toate ofertele de la cazino îți sugerez să te abonezi la newsletter-ul lor și vei primi în mod periodic pe email astfel de oferte.

Ieși din joc cât încă ești pe profit

iesi pe profit

O altă caracteristică pe care trebuie să o dobandești la cazino este aceea de a știi când să te oprești. Dacă ai câștigat o sumă mare la sloturi acest lucru nu înseamnă că ar trebui să dublezi pariul în speranța de a câștiga și mai mult. Cu cât joci mai mult, cu atât vei fi mai predispus să pierzi și mai mult. Bineînțeles, atunci când vei face profit vei avea și mai mulți bani pe care să îi riști, însă este bine să te oprești cât încă ești pe profit.

Concluzie

Într-adevăr, sloturile nu sunt tipul de jocuri la cazino la care să existe o strategie exactă care să te ajute. În schimb, planul pe care îl ai tu cu privire la sloturi poate să facă o diferență foarte mare. Te sfătuiesc ca de fiecare dată când există bonusuri active să le verifici și dacă consideri că merită chiar să te bucuri de ele. În plus, trebuie să știi câți bani să riști, precum și când să te oprești din jucat.

Comentarii
Toate comentariile

Comentarii