Despre noi

Salutare,

Ne bucuram ca te avem printre noi ca vizitator. Cateva cuvinte despre site-ul nostru.

 

1. Despre ToateAnimalele.ro

1.1 Scurt istoric

Site-ul a aparut online pentru prima data in 2010. La inceput fiecare animal avea pagina lui. Era disponibila doar varianta desktop pentru ca nu erau tablete si traficul pe mobil slab pentru ca accesarea se facea relativ greu. Paginile erau procesate manual in php. Avantajul era accesarea rapida, iar dezavantajul era ca pentru unele modificari trebuia sa editezi fiecare pagina.

1.2 Wordpress

O data cu trecerea timpului a trebuit sa ne adaptam la nevoile oamenilor si sa migram pe o platforma responsive. Aceasta este, dupa cum vedeti wordpress. Este recomandata pentru site-urile mari, ca acesta pentru ca este usor de „lucrat” cu continutul. Pentru a va oferi o experienta unica am inceput sa aducem modificari atat in tema cat si in codul de baza (core) pentru o experienta unica. Asta se vede in faptul ca oamenii ne urmaresc in numar din ce in ce mai mare.

1.3 Trafic

La momentul scrierii acestui post ne avem aproape 300.000 de oameni (unici) lunar. Momentan nu putem face o medie pentru ca site-ul este in crestere, urmatorul target este pragul de 500.000.

1.4 Adsense

Dupa cum puteti vedea site-ul difuzeaza reclame adsense. Pentru ca ne dorim ca tu sa ai o experienta cat mai placuta spune-ne daca te deranjeaza difuzarea lor in pagina. Din pacate nu putem opri difuzarea reclamelor pentru ca momentan este principala sursa de venit a site-ului.

2. Despre proprietar

Proprietarul nu poate fi decat un iubitor de animale. Ce animale ? ToateAnimalele, evident. Fiecare animal are frumsetea lui.

 

Citatul preferat este din Einstein:

Toti suntem genii. Insa daca judecam un peste dupa abilitatea sa de a se urca in copac, el va trai toata viata cu impresia ca nu este destept.

 

3. SEO

Daca ai nevoie de ajutor putem oferi servicii de SEO de front-end si back-end pentru site-uri similare. Se fac mai multe analize (pe pagina, keywords, pe trafic) astfel incat sa se gaseasca cele mai bune solutii. Speram ca in scurt timp sa avem si poze cu dovezi. Personal noi nu am apelat si nu recomandam sa lucrati cu „experti in SEO” daca nu au concret rezultate mai bune ca ale voastre.

Avem peste 10 ani de experienta in care stim multe „trucuri” prin care poti creste traficul. Noi nu le folosim.

Pentru mai multe detalii ne puteti scrie prin intermediul paginii de contact din subsolul site-ului. 

 

pagina in lucru !

primul pas a fost sa cream aceasta pagina

va urma (poze, alte detalii, etc)

 

O zi productiva !

 

Mihai