Toate lucrurile despre SuperBet

amanda jones K2PAVcngNvY unsplash

SuperBet este o opțiune excelentă pentru jucătorii români, iar aceștia trebuie să aibă o varietate de site-uri din care să aleagă. Este ușor de utilizat, acceptă banii lor și oferă o mare varietate de alternative de pariere datorită schemei de culori roșii și albe distinctive a site-ului.

Pariurile pot fi plasate pe versiuni simulate ale unei mari varietăți de sporturi, pe lângă cele de fotbal, rugby, baschet și altele. În plus față de loterie, site-ul oferă, de asemenea, un cazinou complet funcțional, unde utilizatorii se pot bucura de sloturi, jocuri de masă și alte distracții distractive.

Despre SuperBet

Firma al cărei nume îl poartă site-ul SuperBet se numește SuperBet Interactive Limited. La fel ca multe alte organizații de jocuri de noroc, aceștia au sediul central pe insula mediteraneană Malta. SuperBet pare să suporte doar limba română, spre deosebire de majoritatea site-urilor de jocuri de noroc online, și, prin urmare, nu este ideal pentru utilizatorii din afara României. Idealurile și îndatoririle companiei sunt discutate pe pagina Despre, dar această secțiune ne spune foarte puțin despre istoria companiei. Oricum ar fi, ei sunt în zonă de ceva timp și au o anumită experiență de lucru în industria jocurilor de noroc.

Bănci în Leu

SuperBet acceptă Leu, moneda oficială a României. Poți depune bani în orice locație Simplomat din România prin intermediul terminalului și poți face depuneri online. SuperBet dispune de mai multe metode de depunere, astfel încât îți poți umple cu ușurință contul de joc ori de câte ori ești pregătit. 

O funcție de chat live și asistență telefonică sunt disponibile dacă aveți nevoie de asistență pe site cu orice, de la depuneri și retrageri.

Bonusuri ascunse

O pagină de promoții este îngropată adânc în site, dar este acolo și detaliază numeroasele oferte de bun venit, cum ar fi o potrivire de sută la sută la depozitul inițial la cazinou. Aceeași ofertă este disponibilă și pentru pariurile sportive și există câteva bonusuri de pariuri diferite din care puteți alege, inclusiv cele care permit utilizatorilor să încaseze mai devreme dacă încă mai determină dacă pariul lor va mai intra după 90 de minute. Reducerile sezoniere nu sunt promovate intens pe site.

Pariurile sportive au fost luate în considerare cu atenție

Dintre cele câteva sporturi oferite pe site, fotbalul primește un loc de frunte în pariurile sportive, care este plin de viață și bine construit. Există o acoperire extinsă a multor divizii internaționale de fotbal, inclusiv Primera spaniolă și Premiership-urile englezești. Fotbalul are cele mai multe alternative disponibile, dar sunt acoperite și alte sporturi precum baschetul și snookerul. Sporturile, ligile și selecția jocurilor sunt toate situate convenabil în bara laterală din dreapta, lângă biletul de pariuri, spre deosebire de bara laterală din stânga, așa cum este norma la majoritatea caselor de pariuri sportive.

Sloturi de cazino disponibile

Cele mai citite articole

La Casino7 și la multe alte cazinouri online sunt disponibile diverse jocuri, inclusiv sloturi și jocuri cu jackpot cu câștiguri care îți schimbă viața. Rotirile gratuite și numărul total de linii de plată ale jocului sunt afișate lângă fiecare joc. 

Unele jocuri de aici sunt un pic prea drăguțe, dar puteți găsi și titluri NetEnt precum Jimi Hendrix, Guns N’ Roses și Gonzo’s Quest, dacă sunteți în căutarea a ceva mai serios. Jocurile de mai bună calitate au fost mutate în partea de jos a paginii, ceea ce este o evoluție pozitivă.

Puteți găsi o selecție de jocuri cu jackpoturi mari, inclusiv variații ale mașinilor tradiționale cu fructe, cum ar fi cireșele și șeptarii. Multe dintre aceste jackpoturi progresive se laudă cu valori anunțate în mod proeminent. 

Puteți juca, de asemenea, câteva jocuri de video poker, cum ar fi Joker Poker și folosiți Kino Universe ca sistem gazdă. Deși selecția de jocuri de masă de la SuperBet este vizibil mai slabă decât selecția de sloturi, jucătorii vor găsi totuși cel puțin câteva opțiuni care să îi țină ocupați.

Loteria și pariurile virtuale

Jocurile de loterie de la SuperBet includ Win For Life și 100 Greece Kino, printre multe altele. Puteți cumpăra un bilet în avans și apoi aștepta să vedeți dacă numerele dvs. sunt extrase la oricare dintre intervalele de cinci minute la care aceste jocuri sunt organizate pe parcursul zilei. Biletele sunt disponibile pentru jocul care urmează și pentru orice joc viitor desfășurat în local. De asemenea, puteți paria pe versiuni virtuale ale curselor de câini și de cai, meciurilor de tenis și meciurilor de fotbal, toate acestea fiind prezentate ca simulări, dar care arată foarte asemănător cu jocurile reale pe care puteți paria la casa de pariuri sportive datorită calității ridicate a graficii și atenției la detalii.

Concluzie

Dacă știi să vorbești limba română, SuperBet ar trebui să se ocupe de toate nevoile tale de pariuri. Poți găsi cam tot ce ți-ai dori într-un cazinou online și o casă de pariuri sportive, de la o mare varietate de posibilități de pariere la o multitudine de sloturi și o bibliotecă limitată de alte jocuri. Acest site are o mulțime de alternative de divertisment și piețe de pariuri pentru pariorii români, datorită sporturilor virtuale și loteriei sale.

Există o selecție largă de servicii financiare, o cantitate destul de mare de reduceri și o interfață intuitivă (inclusiv un portal specific pentru mobil) pentru efectuarea tranzacțiilor. În plus, serviciul de asistență este satisfăcător. Cazinoul live este fantastic; cu toate acestea, ar fi frumos să aibă acces la o varietate mai mare de jocuri de masă virtuale. În ciuda acestui fapt, SuperBet se comportă admirabil, oferind jucătorilor români o gamă largă de alternative.

Cele mai citite articole