De ce se invarte cainele

cainele se invarte in cerc
cainele se invarte in cerc

cainele se invarte in cerc

De ce se invarte cainele in jurul cozii

Cateva motive sunt: pentru ca vor sa atraga atentia, pentru ca sunt frustrati, pentru ca se joaca.

Unele rase de caini vor sa atraga atentia si vad ca oamenii se distreaza cand se invart asa ca o fac de cate ori au ocazia.

Unii medici veterinari spun ca dezvoltarea acestui obicei este influenţat de diferenţele individuale de comportament sau de personalitate.

De ce se invarte cainele in cerc

Avem si o explicatie ancestrala a cainilor si a obiceiului de a inconjura locul in care se vor aseza pentru a se odihni.

Cand stramosii cainilor pe care ii stim din prezent traiau in salbaticiei, obiceiul de de a incojura locul in care urmau sa se aseze avea rolul de a spreria insectele care ar fi putut fi in locul unde vroiau sa doarma.

Citeste si Lucruri interesante despre caini

De ce se invart cainii atunci cand isi cauta locul in care isi fac nevoile

Raspunsul la aceast mister este atribuit nevoii animalelor de a se alinia in direcţia nord-sud.

Potrivit oamenilor de stiinta, cainii sunt sensibili la campul magnetic al pamântului, ei aliniindu-se de-a lungul axei magnetice nord-sud, inainte sa isi faca nevoile.

Cercet─âtorii din Germania ┼či Cehia au studiat 70 de c├óini ├«n timpul a 1.893 de defec─âri ┼či 5.582 de urin─âri ┼či au descoperit c─â atunci c├ónd c├ómpul magnetic al P─âm├óntului era stabil, c├óinii alegeau s─â se alinieze cu el.

Astia n-au altceva de facut decat sa se uite la caini cand se ..

cainele se invarte in jurul cozii

cainele se invarte in jurul cozii

Cainii obsedati de coada lor

Cainii care isi urmaresc coada prea mult timp si maraie sau sunt nervosi cand fac asta inseamna ca este posibil sa aibe o problema psihica.

Daca o face ocazional este de inteles, atrage atentia sau se joaca. Dar in cazul in care o face obsesiv ceva in deanjeaza. Poate sa fie un puric, o probleme (durere, mancarime, etc.) sau ceva la mansarda (adica la cap).

In cazuri de acest gen se recomanda sa mergeti la medicul veterinar pentru tratament. Se poate identifica problema si daca este cazul cateva pastile de calmare pot fi cea mai buna solutie.

Alte animale care se invart in cerc

Din cand in cand si pisica mea isi ia coada in gura si se invarte de cateva ori inainte sa coboare dupa pervaz.

Sta si se gandeste putin apoi se urca inapoi sa mai dea o tura.

O s-o intreb cu prima ocazie de face asta ..

Citeste si de ce Cainele sare pe mine

Comentarii
Toate comentariile

Comentarii