Ce tehnologii schimbă industria cazinourilor?

tehnologii schimbat cazinouri

Introducere

Cine şi-ar fi imaginat acum ceva timp că vom putea comunica între noi în materie de câteva secunde? Un vis până nu demult s-a transformat astăzi în realitatea şi cu ajutorul telefoanelor mobile partea de comunicare este considerată ca fiind deja banalitate.

Şi tehnologia nu s-a limitat numai la partea de comunicare, ea îşi face simţită prezenţa în viaţa noastră cotidiană în toate aspectele ei. Trăim cu toţii într-o eră digitală unde accesul la informaţie este permis tuturor şi unde tehnologia face parte integrantă din viaţa noastră.

Şi tot cu ajutorul ei un singur click este suficient să te poţi loga de pe orice dispozitiv electronic la jocul referat fără să mai depinzi de orare de funcţionare sau de anumite locaţii. Există şi alte tehnologii care schimbă astăzi industria? Vom dezbate mai jos aceste inovaţii aşa că citeşte cu atenţie rândurile următoare!

Tehnologia mobilă

Să accesezi o ofertă Mr Bit bonus fara depunere este astăzi mai uşor ca niciodată. Trebuie doar să ai calitatea de client şi un dispozitiv cu ajutorul căruia să poţi face acest lucru. Şi ai la îndemână o mulţime de posibilităţi de logare la platforma favorită şi implicit la accesarea oricărui tip de bonus ofertat de cazinoul unde activezi. Dar vestea bună este că nu eşti obligat să o faci de acasă, din faţa banalei staţii fixe amplasată pe biroul tău de lucru.

De această dată ai la dispoziţie o varietate de instrumente electronice mobile cu care să poţi face acest lucru atunci când vrei, fără nici o restricţie. Cu ajutorul acestora industria jocurilor de noroc s-a transformat semnificativ, ajungând astăzi la profituri care depăşesc miliarde de dolari anual.

Dar în egală măsură şi jucătorul s-a transformat, lucru datorat acestei minunate tehnologii mobile. Astăzi avem în faţă jucătorul mobil, un concept modern care pune preţ pe mobilitate şi pe eliminarea oricăror restricţii de accesare a jocului preferat.

În mod practic te poţi loga la platforma unde eşti client cu ajutorul telefonului mobil personal din orice locaţie doreşti, fără restricţii care ţin de vreun program de funcţionare. Şi nu este deloc surprinzător faptul că industria nu trece peste această oportunitate şi o încorporează în toate jocurile pe care le oferă.

Urmarea este una explozivă, numărul clienţilor de cazino mobil a crescut surprinzător de mult şi în mod evident că şi încasările din industrie sunt unele uriaşe. Unde ne va duce tehnologia în viitor rămâne de văzut, dar până atunci te poţi bucura oricând de jocul preferat apelând cu încredere la ea.

Live Streaming-ul

Nu este nici un secret că majoritatea jucătorilor aleg să îşi petreacă timp preţios într-un cazino mai ales pentru partea de socializare pe care acesta o implică. Şi până la dezvoltarea tehnologiei, acest lucru putea să fie dobândit numai prin prezenţa ta într-un cazino fizic.

Erau însă o mulţime de inconveniente, începând cu deplasarea până la locaţie, acceptarea codului vestimentar impus şi până la orarul de funcţionare. Trebuia cumva să le îmbini pe toate acestea pentru că în final să obţii acea interacţiune de care ai atâta nevoie ca jucător.

Cele mai citite articole

Dar datorită minunii care se numeşte tehnologie, astăzi te poţi bucura de interacţiunea umană pe care ţi-o doreşti prin intermediul jocurilor live. Această secţiune este prezentă în oferta oricărui cazino modern, aşa că nu îţi mai rămâne decât să alegi unul dintre cele existente pe piaţa de profil.

Şi în momentul în care o să deţi calitatea de client, te vei bucura de toată experienţa pe care live streaming-ul o poate aduce în viaţa ta de jucător. De fapt, noţiunea de live streaming-ul înseamnă că participi efectiv la un joc din faţa telefonului tău personal şi că o faci în timp real.

Trebuie doar să alegi un joc de masa unde un dealer real îţi va sta la dispoziţie pe toată durata la care vei participa efectiv la joc. În acest fel experienţa de comunicare este realizată 100% şi vei avea parte de interacţiunea umană pe care ţi-o doreşti atât de mult.

Mai mult decât atât, poţi comunica la propriu cu dealerul şi îi poţi pune întrebări pertinente pe toată durata sesiunii de pariere. Acesta îţi va răspunde prompt şi în acest fel veţi stabili o conexiune care îţi va asigura la maxim partea de socializare pe care ţi-o doreşti.

Blockchain

În mod cert că cea mai cunoscută aplicaţie a tehnologiei de blockchain este astăzi cunoscută în ceea ce înseamnă criptomonede. Se ştie că o cripto monedă se poate cumpăra dar în egală măsură se poate crea informatic cu ajutorul acestei tehnologii care presupune procedeul de minare.

Nu sunt necesare cine ştie ce echipamente sofisticate, trebuie doar un laptop bun şi mult timp acordat acestei acţiuni de minare informatică. Rezultatul acestei munci depuse este că ai moneda ta cripto pe care ulterior decizi dacă o vinzi sau o păstrezi.

Tehnologia de blockchain nu este doar apanajul cripto monedelor, ea îşi face simţită prezenţa în multe sectoare ale economiei, inclusiv în industria jocurilor de noroc. Datorită acestei tehnologii astăzi poţi folosi monede cripto pentru a-ţi alimenta contul de jucător şi a te bucura de jocul preferat.

Şi dacă foloseşti această tehnologie şti că aceasta îţi aduce câteva avantaje deloc de neglijat. Tranzacţiile cu criptomonede nu se supun vreunei autorităţi statale centrale şi mai mult decât atât, tranzacţiile tale ca jucător de cazino sunt 100%  protejate de anonimat.

Pe lângă partea în care eşti anonim folosirea tehnologiei de blockchain îţi permite să ai tranzacţii extrem de sigure. Se foloseşte un sistem de criptare avansat care face practic imposibil de spart contul şi respectiv tranzacţiile unui jucător.

Şi cazinourile moderne ţin să se legitimeze în faţa jucătorului modern prin adoptarea acestei tehnologii moderne de blockchain. Aşa se face că vezi în majoritatea cazinourilor la lista de metode de plată acceptate şi pe cele care presupun folosirea de criptomonede.

Este o relaţie de tip win-win, pentru că îţi asigură ţie siguranţă în tranzacţii şi cazinoul foloseşte aşa numiţii algoritmi corecţi. Prin intermediul acestora sunt disponibile 2 chei de control pe care jucătorii le pot folosi pentru a vedea dacă încasările cazinoului pentru jocurile oferite sunt corecte.

Concluzie

Tehnologia este prezentă în viaţa tuturor oamenilor şi era inevitabil că ea să îşi pună amprenta şi asupra industriei jocurilor de noroc. Cu ajutorul ei acum te poţi defini ca un jucător mobil şi tot cu ajutorul ei poţi beneficia de toate facilităţile pe care live streaming-ul le aduce în experienţa ta de jucător. Foloseşte-o deci cât mai des şi bucură-te de toate oportunităţile pe care tehnologia o aduce în viaţa ta!

Cele mai citite articole