Gazduire pisici

Salut,

Sunt un iubitor de animale care cu ceva ani de experienta in cresterea si ingrijirea lor. Eu si sotia gazduim pisici de 3-4 ani.

Momentan gazduim numai pisici. Locurile sunt putine pentru ca sustin ideea de gazduire. Fac acest lucru din pasiune din aceasta motiv am decis sa gazduim maxim 2 pisici.

Daca aveti preferinte culinare pentru prietenul vostru blanos nu este nici un fel de problema. Puteti verifica starea animalutului daca aveti acces la internet. Va putem trimite poze sau video.

Pana acum ne-au trecut pragul Mia, Luna, Filip, Fergus, Suzuki, Joker, Tisha, Alfonso, Stiky, Georges, Mache, Felix si alte miorlaitoareÔÇŽ

Fata de hotelurile si motelurile dedicate noi oferim un spatiu de peste 50m in care pufoseniile pot sa zburde in voie cu tot felul de jucarii si mingiute ca sa nu se plictiseasca.

Pentru ca aproape toate pisicile care au venit in gazda nu isi mananca mancarea si multe din ele nu-si folosesc nici nisipul ne vedem nevoiti sa includem in pret. Noi oferim pisicii noastre numai hrana de calitate superioara, iar nisipul este simplu fara arome (pentru ca pisicile nu le prefera).

Pana in momentul de fata ne-au trecut pragul zeci de pisicute si din fericire nu am avut evenimente nefericite. Toti musafirii sunt tratati ca niste VIP-uri. Asa ca nu trebuie decat sa aduci pufosenia si noi avem grija de ea in locul tau. Nu primim pisici agresive si in calduri !

Only the sexy cats !

 

Alte detalii

  • Disponibilitate 24/7
  • posibilitate de socializare cu o alta pisica (doar daca se tolereaza)
  • Locatie: Bucuresti, Sector 3

Pentru gazduire animale sau mai multe detalii sunati la 0726093435

Comentarii
Toate comentariile

Comentarii