Cel mai mare cimitir de animale din vestul Romaniei

cimitir 3 650x400

Peste 300 de animale de companie isi au locurile de veci în cel mai mare cimitir din vestul tarii, dedicat prietenilor necuvantători ai oamenilor.

Cimitirul a fost infiintat in urma cu sase ani, in zona Valea Seaca din Hunedoara, langa marile cimitire de la marginea orașului. Cosmin Bodrean, administrator al unui cimitir privat din municipiu, a avut initiativa crearii sale.

Cele mai citite articole

Cimitirul de pe deal a fost imprejmuit si infrumusetat cu gazon, pomi decorativi si figurine care infatiseaza animale domestice. In locurile sale de veci au fost inhumati, in materiale biodegradabile, caini, pisici, hamsteri, porci de Guineea, iepuri si chiar un peste de acvariu. Animalele au placute funerare din marmura, pe care sunt scrise numele lor si sunt asezate fotografii. Fostii stapani le-au adaugat mesaje de adio ori le-au asezat jucarii, moristi si lampi solare pe morminte. Unii localnici vin saptamanal sa se reculeaga langa mormintele animalelor lor. De la 200 de lei porneste pretul unui loc de veci in cimitirul animalelor de companie.

Sursa:  http://zhd.ro/eveniment/cimitirul-animalelor-de-companie-din-hunedoara/

Cele mai citite articole