Top cele mai importante lucruri pentru bebeluși

pexels lisa 2721581

Tu știi cel mai bine ce are nevoie bebelușul tău! Este important să primești sfaturi de la rude, prieteni, bloggeri și vânzătorii de magazine ce conține trusoul pentru copii, dar decizia finală trebuie luată tot de tine, în calitate de părinte.

Iată doar câteva dintre lucrurile esențiale pentru sugari pe care nu le poți uita (în afară de biberon și tot soiul de hăinuțe):

1. Leagănul

Leagănul va fi primul pătuț al bebelușului, locul în care va trebui ca să se simtă în siguranță și confortabil. Este unul dintre primele lucruri pentru bebeluși pe care ar trebui să le pui pe lista de cumpărături.

2) Scutecele

Utilitatea este principala caracteristică a scutecelor din pânză. Este important să ai mai multe seturi, deoarece se vor murdări zilnic.

3) Pernă pentru alăptare

Și mămica merită și ea multă atenție! În momentul alăptării, va avea nevoie de un accesoriu care să facă acest moment mai plăcut. Forma în U și umplutura pufoasă a unei pernei de alăptat va ajuta o femeie care alăptează să își găsească poziția corectă pentru copilul sugar.

4) Păturica bebelușului

Indiferent unde locuiești, păstrează întotdeauna o păturică în geanta de maternitate. Chiar și în anotimpurile calde, poate fi necesar ca să-ți protejezi copilul de curenții de vânt și de schimbările bruște ale vremii. Alege produsele realizate din țesături de o calitate superioară, cum ar fi bumbacul 100%.

5) Babețica

Atunci când este alăptat babețica este protecția perfectă. În funcție de model, chiar poate face copilul elegant!

Cele mai citite articole

Modelele de tip bandana sunt super moderne și practice, deoarece cele mai multe dintre ele au un buton de închidere, lucru util mai ales dacă bebelușul este agitat!

6) Căruciorul pentru bebeluș

Răspunde mai întâi la următoarele întrebări ca să te orientezi mai bine:

a) Intenționezi să ai și alți copii într-o perioadă scurtă de timp?
b) Când și unde veți folosi căruciorul pentru sugari?
c) Unde vei depozita căruciorul?
d) Va trebui să urci treptele cu respectivul cărucior?
e) Vei folosi portbagajul mașinii pentru a transporta pe distanțe mai lungi căruciorul?

Alegerea primului cărucior este una dintre cele mai importante decizii pe care viitorii părinți trebuie să le ia. Acest lucru se datorează faptului că este unul dintre acele articole pentru bebeluși pe care le vei folosi des și mult timp, așa că trebuie să fie unul durabil și bine echipat pentru a vă servi ani de zile. Este, de asemenea, unul dintre cele mai scumpe produse pentru sugari, indiferent de modelul din categoria cărucioare copii pe care îl alegi.

Opiniile prietenilor și sfaturile de pe internet sunt întotdeauna binevenite, dar decizia finală trebuie să fie luată pe baza nevoilor specifice al fiecărei familii.

Ca elemente de bază ce trebuie luate în considerare când comanzi primul cărucior pentru copilul tău pot ca să fie enumerate următoarele:

– Prețul: în timp ce modelele de cărucioare ultramoderne pot fi foarte scumpe, poți găsi încă fără probleme online un cărucior solid care va satisface perfect nevoile copilului tău referitoare la calitatea și siguranța pe care le oferă.

– Dimensiunea familiei: Deși în general este dificil să te gândești la mai mulți copii când ești încă la primul copil sugar, acest lucru este foarte important atunci când alegi căruciorul ideal. Dacă te oprești deocamdată la un singur copil, un cărucior tradițional va fi perfect. Dar dacă există șansa de a avea și alți copii în următorii unul, doi sau chiar trei ani, e mai bine ca să iei în considerare un cărucior care poate fi transformat rapid într-un cărucior pe măsură (ca rezistență, model).

– Stilul de viață: pe lângă faptul că în cărucior bebelușul trebuie să beneficieze de confort și siguranță, cel mai important aspect al căruciorului este ca să se potrivească stilului tău de viață. Trebuie să fie astfel conceput și pentru a satisface nevoile de manevrabilitate ale părinților sau bunicilor:

● Dacă familia locuiește în oraș sau călătorește frecvent,, un cărucior foarte suplu, ușor dar rezistent, este ideal pentru spațiile aglomerate și chiar pentru anumite mijloace de transport în comun.

● Dacă mamei (sau tatălui) îi place să alerge, să facă sport sau să stea mult în aer liber, un cărucior de jogging este probabil cea mai bună opțiune.

Găsești pe net tot felul de modele de cărucioare pentru bebeluși dintre care îl poți alege pe cel mai potrivit din toate punctele de vedere!

Cele mai citite articole