Secretul alegerii păcănelelor câștigătoare

pacanelele castigatoare

Te-ai întrebat vreodată de ce sloturile sunt cele care ocupă cea mai mare parte din spațiul de la un cazino? Răspunsul este simplu: jucătorii le adoră. Acestea le oferă jucătorilor cea mai mare distracție și sunt și foarte simplu de jucat. Faptul că cei de la cazino oferă o gamă variată de sloturi le cresc și veniturile. Din acest motiv, developerii investesc foarte mult timp și creativitate pentru a le face cât mai bune. Totuși, mai întâi trebuie să înveți cum funcționează sloturile pentru a putea câștiga la ele. În prezent găsești jocuri ca la aparate fruit la orice cazino online.

Cum funcționează aparatele de sloturi

Din fericire pentru jucători, cei de la cazino folosesc generatoare de numere la întâmplare care se asigură că rezultatul este unul aleatoriu. Nu ai nevoie de vreo cunoștință specifică pentru a câștiga la sloturi sau de vreo strategie pentru a putea să învingi sistemul. Totuși, te poți folosi de câteva trucuri pentru a avea o șansă mai mare de câștig. Pentru început însă, ai nevoie să înțelegi lucrurile de bază la sloturi. Odată ce ai învățat toate astea vei știi cum să îți alegi un slot care să îți ofere o șansă mai mare de câștig.

Cu siguranță că toată lumea care joacă la sloturi speră să părăsească cazinoul cu sume mari de bani în buzunar. Poți să te joci la sloturi de tip jackpot sau progresive pentru câteva ore în speranța că o să câștigi, dar poți pierde și foarte ușor dacă ignori detalii importante. Dacă vrei să încerci să câștigi de fiecare dată la sloturi va trebui să te concentrezi pe cum funcționează probabilitatea la sloturi, nu pe sunete sau grafică. Spre exemplu, RTP-ul sau șansa de câștig a jucătorului de la un aparat este cel mai important lucru la care trebuie să fie atent un jucător.

Sloturile care au un RTP mare au cea mai mare șansă de a oferi un câștig mare. Spre deosebire de cazinourile fizice, ale căror RTP este mai mic, la cazinourile online toate sloturile au un RTP mare. RTP-ul este un termen foarte des folosit atunci când vorbim despre sloturi. Practic, acesta arată care este șansa unui jucător exprimată în procente ca introducând un dolar în aparat să îi returneze o anumită valoare din suma respectivă. Acest RTP poate să difere în funcție de sloturile pe care le alegi.

Pentru a putea să afli RTP-ul unui slot de la un cazino fizic s-ar putea să fie destul de dificil și să ai nevoie să accesezi date de la instituțiile oficiale care regulează această industrie, lucru nu tocmai simplu de făcut. Unele sloturi au inscripționate pe ele aceste șanse, însă la cazinourile online le vei regăsi foarte simplu direct pe aplicația de la cazino sau pe site. Motivul pentru care este mult mai simplu să se afle RTP-ul unui slot online este că aceste site-uri, precum și altele de încredere din domeniu strâng date referitoare la plățile făcute și pot să afișeze foarte ușor o medie a câștigurilor din banii totali investiți.

De ce sunt aceste “secrete” la vederea jucătorilor la cazinourile online? Deoarece regulile și legile impuse de autorități spun că cei care dețin cazinouri online trebuie să le pună la dispoziție jucătorilor astfel de informații.

Totul despre volatilitate

volatilitate

Termenul de volatilitate poate să fie folosit în diferite moduri și să exprime variație sau frecvența de plată. Indiferent de ce tip de sloturi vorbim, fie că sunt sloturi progresive, sloturi video, sloturi cu bani puțini sau jackpot-uri progresive, vei observa că la fiecare dintre acestea volatilitatea poate să fie mică, medie sau mare. Sloturile care au o volatilitate mică vor reuși să premieze mai des jucătorii. Totuși, minusul la acest tip de sloturi cu volatilitate mică este că și plățile sunt pe măsură, adică mici. În schimb, sunt sloturi care oferă un risc foarte mic pentru jucător.

Sloturile care au o volatilitate mare nu vor avea câștiguri la fel de dese, însă vor oferi sume mult mai mari în urma unui câștig. Atunci când alegi un slot care are o volatilitate mare înseamnă că vei risca mult mai mult. În cazul în care ai suficient de mulți bani pe care ești dispus să îi pierzi poți să îi riști la un jackpot progresiv. Chiar dacă nu vei vedea prea des un câștig, atunci când o vei face se va merita.

Pentru jucătorii care privesc sloturile ca pe un joc de termen lung și la care vor vrea să petreacă mai mult timp recomand să rămână la sloturile ce au o volatilitate mică. Acestea sunt la fel de distractive să fie jucate și nu îți vor afecta prea tare bugetul. Micile câștiguri pe care le vei avea te vor face bucuros și vei dori să câștigi tot mai des.

Limitele la pariuri

Cele mai citite articole

Limitele la pariuri

Limitele la un joc de sloturi se referă la suma minimă și suma maximă pe care o poți paria. Limita de pariere este direct influențată de bugetul jucătorului pentru sesiunea respectivă de joc. Chiar dacă s-ar putea să fi tentat ca de fiecare dată să alegi să pariezi maxim pe un slot progresiv pentru a câștiga, riscul este foarte mare și dacă nu ai suficienți bani de pierdut vei rămâne pe zero foarte rapid. Trebuie să ai grijă să îți setezi o limită înainte de a juca la sloturi. Spre exemplu, dacă ai pierdut deja un număr de 10 runde cu sume mari să te oprești. La fel, atunci când deja ti-ai dublat banii cu care ai venit este timpul să pleci cu câștigul acasă.

Concluzie

Sloturile sunt de departe cele mai interesante jocuri de la un cazino și foarte îndrăgite de către jucători. Totuși, jucătorii trebuie să aibă mare grijă cu modul în care folosesc banii deoarece se pot trezi că au rămas fără bani în cont foarte rapid. Ideal este să alegi sloturile ce îți oferă un RTP mare, în special cele online, sloturile care au o volatilitate mică dacă ai un buget limitat și să îți setezi pariuri minime și maxime când joci.

Cele mai citite articole