Cu ce anume se mai ocupă cei mai de succes pariori?

cei mai de succes pariori

Există oameni care se bucură ocazional de jocurile de noroc, iar unii sunt chiar foarte norocoși. Restul dintre noi au tendința de a pierde mai mulți bani decât câștigă. Pe de altă parte, există o „rasă” specială de jucători care nu numai că sunt buni la ceea ce fac, dar adesea îi fac de rușine pe jucătorii profesioniști când vine vorba de câștigurile lor totale. În timp ce unii jucători buni pot ajunge la câștiguri de câteva sute de mii de lire sterline fără bonusuri fara depunere, există acei jucători care obțin un profit anual de sute de milioane. Îi puteți verifica mai jos – i-am enumerat de la cei mai bogați la „cei mai săraci”

Anthony „Tony” Bloom – Considerat de mulți ca fiind cel mai bogat

Când vine vorba de câștigurile financiare totale, domnul Tony Bloom este considerat cu ușurință ca fiind cel mai bogat jucător din lume, cu o avere netă de aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline. Poreclit „Șopârla”, Anthony Grant Bloom este adesea definit ca fiind un jucător de poker, antreprenor și parior sportiv de excepție. Deși domnul Bloom a câștigat o serie de turnee de poker de nivel mediu, nu a ajuns niciodată în vârful lumii pokerului; cu toate acestea, acest lucru nu l-a împiedicat să dezvolte numeroase afaceri în domeniul jocurilor de noroc, care i-au extins semnificativ capacitățile financiare.

În prezent, dl Bloom deține și administrează două cluburi de fotbal profesionist – Brighton & Hove Albion din Marea Britanie și Royale Union Saint-Gilloise din Belgia. Deși nu există prea multe informații cu privire la educația și pregătirea domnului Bloom în domeniul jocurilor de noroc, se pare că marea majoritate a averii sale a fost acumulată prin investiții în imobiliare, prin înființarea a numeroase site-uri de jocuri de noroc online, precum și prin investiții în companii nou înființate.

Legendarul Zeljko Ranogajec

Legendarul Ranogajec

Deși se estimează că valoarea netă a lui Zeljko în 2020 este cotată la aproximativ 330 de milioane de lire sterline, mulți speculează că toate câștigurile sale se apropie de un miliard de lire sterline. Deși este un fapt interesant faptul că domnul Ranogajec a făcut o mulțime de bani participând la pariuri sportive pe curse de cai, el a adunat, de asemenea, o mulțime de câștiguri jucând Keno și Blackjack. În ceea ce privește cariera sa la Blackjack, Zeljko nu a avut doar succes – el a devenit unul dintre cele mai recunoscute nume din lume după ce a fost inclus în Blackjack Hall of Fame din Barona Casino.

Trecutul domnului Ranogajec este destul de interesant, deoarece ne-a ajutat să înțelegem cum și-a dezvoltat talentele pentru jocurile de noroc profesionale. El s-a născut în Australia într-o familie de imigranți croați; cu toate acestea, Zeljko a urmat studii de finanțe, bănci și taxe. În acest timp, a devenit un jucător pasionat de Blackjack care a cunoscut succese continue, motiv pentru care, mai târziu, a decis să renunțe la facultate și să se ocupe cu normă întreagă de „jocurile de noroc avantajoase”. Jocul de noroc cu avantaj (sau jocul cu avantaj) este definit ca o metodă legală (fără înșelăciune) într-un joc de cazinou care poate oferi jucătorului un anumit tip de avantaj atunci când joacă. Un bun exemplu în acest sens este numărarea cărților la Blackjack.

„Profesorul” Edward Thorp

Cine ar fi știut că un băiat născut în 1932 va schimba pentru totdeauna modul în care Blackjack-ul este perceput de cazinouri și de jucătorii din întreaga lume. Domnul Edward Thorp a început ca profesor de matematică, care a devenit fascinat de aplicarea proceselor de calcul al probabilităților la o teorie la care lucra și care trebuia să implice modul de a câștiga la Blackjack. Combinându-și cunoștințele de tehnologie informatică, a creat cu succes ecuații care au produs condițiile în care un jucător ar putea utiliza o metodă de numărare a cărților și obține un avantaj față de dealer. În calitate de autor de bestseller, inventator și jucător, profesorul Edward Thorp a acumulat o avere netă de aproximativ 560 de milioane de lire sterline.

Phil Ivey – Cel mai faimos jucător de poker

Cele mai citite articole

Cel mai faimos jucator

Numele Phil Ivey a fost adesea asociat cu pokerul pe mize mari, și asta pentru un motiv întemeiat. În timp ce valoarea netă a domnului Ivey este evaluată la aproximativ 70 de milioane de lire sterline, marea majoritate a acestor finanțe provine din câștigarea unor turnee de profil înalt la nivel mondial. El nu numai că a câștigat 10 brățări World Series of Poker, dar a fost inclus și în Poker Hall of Fame din cadrul cazinoului Horseshoe din Las Vegas. Jucător de cărți până la capăt, Phil Ivey este adesea descris ca fiind „Tiger Woods” al pokerului. Deși domnul Ivey este jucătorul „cel mai puțin bogat” de pe lista noastră, el îi întrece pe toți în ceea ce privește îndemânarea la poker.

Bogăția unui jucător este o chestiune de perspectivă

Este destul de interesant să aflăm că cei mai bogați jucători de pe această listă nu sunt pur și simplu jucători; de fapt, ceea ce i-a făcut să aibă succes în primul rând a fost munca pe care au depus-o înainte de a se angaja în orice tip de jocuri de noroc. În unele cazuri, acest tip de muncă a făcut ca industria cazinourilor să își reevalueze și să își schimbe tacticile, astfel încât să poată minimiza avantajul pe care jucătorii îl aveau acum asupra lor. 

Cele mai citite articole