1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

4 motive pentru care trebuie să pariați live mai des

Pariurile live au înregistrat o creștere exponențială în ultimi ani, fiind o opțiune foarte atractivă pentru majoritatea pariorilor, fi ei începători sau pariori profesioniști. Evoluția acestei ramuri a pariurilor este datorată în primul expansiuni oportunităților de pariuri live, acum aproape orice casă de pariuri oferă această opțiune, dar și pentru că este o opțiune de pariere interactivă și distractivă.

Pariurile live ar trebui să fie o opțiune de luat în considerare chiar și de către persoanele care nu pariază regulat. Articolul de față vă va prezenta câteva motive pentru care pariurile live vă pot aduce rezultate remarcabile.

Te ajută să-ți îmbunătățești abilitățile în pariuri sportive

Pariurile live au avantajul de a vă ajuta să înțelegeți mai bine mecanismele din spatele unui pariu, putând observa în timp real cum se schimbă cotele în funcție de ceea ce se petrece în evenimentul pe care ați pariat. Doar dacă vă uitați la rezultatul unei partide nu vă va ajuta să înțelegeți mai bine pariurile sportive și să evoluați în domeniu.

Acest lucru este valabil pentru pariurile live pe orice fel de sport. La început puteți doar să urmăriți în același timp meciul și cotele live fără să plasați niciun pariu. 

Valoarea unui pariu poate fi mai ridicată

Când vorbim  de valoare ne referim la conceptul prin care riști mai puțini bani decât poți câștiga. 

Ca exemplu cu o valoare ridicată este în momentul în care pariezi 100 lei și poți câștiga 180 de lei. Aici riscul în comparație cu câștigul este rezonabil. În schimb dacă pariezi 280 de lei și câștigi 100 de lei atunci vorbim despre un pariu cu valoare redusă.

Pentru a găsi aceste oportunități și a fructifica la maxim pariurile live trebuie să vă alegeți câte sporturi care vă plac și să urmăriți cu atenție meciul, și să identificați cele mai bune pariuri disponibile. Chiar dacă vă ia timp să urmăriți aceste evenimente și câștiguri ar putea fi pe măsură.

Aveți  deja informații utile înainte de plasarea pariului

Pentru a plasa un pariu este necesară o analiză temeinică a datelor și statisticilor disponibile, astfel încât să luați deciziile cât mai informați. Când vine vorba de pariuri live tot trebuie să lucrați cu datele, doar că acum este vorba despre datele pe care tocmai le-ati urmărit.  

De multe ori poate fi greu să intuiești desfășurarea unei partide doar privind niște date statistice, de aceea avantajul pariurilor live este că puteți plasa pariul după ce ați urmărit o parte din meci ceea ce vă poate ajuta să intuiți direcția în care se va îndrepta partida.

Chiar dacă urmăriți o partidă și sunteți atent la toate fazele și la evoluția cotelor nu este obligatori să reușiți să anticipați și rezultatul final al partidei.

Important este să nu pariați pe baza impulsurilor, un meci trece prin diverse stadii și imediat se poate schimba cursul unei partide.Odată cu timpul și cu experiența o să înțelegeți mai bine acest mecanism și o să puteți anticipa mai corect desfășurarea unei partide. 

Screenshot at Jan 05 15 30 34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite articole

Photo source – pixabay.com

Puteți paria oriunde 

Pentru a vă explica mai bine acest concept o să vă ofer un exemplu. Să presupunem că vreți să pariați 200 de lei pe un meci din NFL. Cu toate că cel mai căutat pariu este la începutul meciului pe echipa câștigătoare, dacă stați să vă gândiți mai atent puteți câștiga bani mult mai mulți dacă pariați live pe fiecare trimestru a meciului. 

Nu este nimic în neregulă cu pariurile înainte de meci, ci din contră de multe ori pot fi foarte profitabile, doar că în acest caz puteți câștiga bani mai mulți. Dacă nu ai încercat niciodată această opțiune ar trebuie să-i dai o șansă chiar dacă la început vă va fi nefamiliar formatul cu timpul o să observați că pariul pus pe fiecare trimestru al jocului poate să vă aducă rezultate superioare unui singur pariu înainte de meci.

Screenshot at Jan 05 15 31 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo source – pixabay.com

Pentru a paria eficient live trebuie să vă alegeți corespunzător casa de pariuri, astfel încât să vă maximizați șansele de câștig la pariuri. O casă de pariuri potrivită trebuie să ofere toate opțiunile de pariere pe care vi le doriți. Dacă sunteți în cautarea unei case de pariuri sigura, cu un renume în industrie Efortuna pariuri sportive este varianta potrivită.

Avantajele pariurilor live:

  • Poți urmări desfășurarea evenimentelor în direct
  • Ai o varietate de zeci de meciuri din foarte multe sporturi care se desfășoară la aceeași oră
  • Poți profita câteva erori de cote care se produc des în pariurile live
  • Poți lua decizii mult mai informat în funcție de acțiunea din meci

În concluzie pariurile live oferă opțiuni mai multe de pariere, astfel vă puteți extinde strategia de pariere. Oricine ar trebui să analizeze pariurile live ca opțiuni de a-și mări veniturile din pariuri și măcar să încerce să plaseze câteva pariuri live pentru a vedea dacă i se potrivește.

Constantin Mazilescu este una dintre figurile marcante ale scenei de pariuri sportive din România și dacă sunteți la început puteți învăța din experiența lui, găsiți aici profilul lui pentru mai multe informații. Este foarte important la început să ai un mentor, chiar dacă nu este unul fizici cu care să vorbești poți să ai o persoană care poate să te inspire și de la care ai multe de învățat.

Cele mai citite articole

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner