4 moduri de a elimina fundalul dintr-o fotografie

Aplicații de schimbat fundalul la poze Android sau iPhone

Există o varietate de instrumente de eliminare a fundalului disponibile pe internet. În acest scurt articol, vom discuta despre cele mai importante patru modalități de a elimina un fundal. Puteți obține un fundal transparent sau puteți folosi în schimb propria imagine. Fiecare metodă este minunată în felul său; unele sunt complet automatizate, în timp ce altele necesită editare manuală. Citiți mai departe pentru a descoperi care metodă de eliminare a fundalului se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

Eliminarea fundalului Depositphotos

Cu Depositphotos background remover, puteți elimina fundalul din orice fotografie și puteți, de asemenea, să plasați subiectul peste propria imagine. Este complet gratuit și nu aveți nevoie de abilități de design pentru a-l folosi! Fundalul este eliminat automat din imaginea dvs. folosind tehnologia AI automată, ceea ce înseamnă că întregul proces este rapid și convenabil! Pur și simplu încărcați, așteptați câteva secunde, iar instrumentul gratuit de editare a fotografiilor va face treaba pentru dvs.

Această metodă funcționează pentru orice tip de imagine, ceea ce face ca această editare foto prea ideală pentru eliminarea fundalului; funcționează pe:

 • Fotografii în care subiecții sunt persoane.
 • Fotografii în care subiecții sunt animale.
 • Fotografii cu grafică.
 • Fotografii în care subiecții sunt obiecte.

Acesta este cu adevărat un instrument gratuit impresionant. Este convenabil, rapid și puteți genera chiar și o imagine cu un fundal transparent. Indiferent dacă lucrați la un proiect personal sau de afaceri, acest instrument se va ocupa de tot și va produce rezultate de înaltă calitate.

Adobe Photoshop

Acum, următoarea metodă este puțin mai puțin convenabilă, dar și rezultatele sunt impresionante. Când vine vorba de Photoshop, procesul de eliminare a fundalului este manual. Aceasta este încă o metodă extrem de eficientă,dar poate mai potrivită pentru cei care au mai mult timp și răbdare.

Cele mai citite articole

Cum se utilizează:

 1. Selectați subiectul fotografiei și selectați fundalul dorit.
 2. Acum, cu ajutorul instrumentului de selecție rapidă, puteți selecta forma subiectului dumneavoastră în cadrul imaginii; apoi, trebuie să aplicați instrumentele „select subject” și „select and mask”.
 3. Îndepărtarea petelor aspre este următoarea etapă a acestui proces. După ce faceți clic pe „Select and Mask” (Selectare și mască), mergeți la fila „Properties” (Proprietăți) și utilizați „Shift Edge” (Mărire margine). Acesta este un cursor care vă permite să rafinați imaginea pe zonele selectate.
 4. După acești pași, stratul cu subiect ar trebui să fie selectat; următorul pas este adăugarea unei măști de strat, folosind funcția „Add Layer Mask” (Adăugare mască de strat).
 5. Selectând „Filter > Blur > Average” (Filtru > Blur > Medie), veți putea să potriviți iluminarea noului fundal cu imaginea originală a subiectului dumneavoastră.
 6. În cele din urmă, găsiți un nou fundal și plasați pe el subiectul ales. Ultimul pas este să setați „Blend Mode to Soft Light” și să reduceți setarea „Opacity”.

Deși această metodă necesită ceva mai mult timp, este totuși o altă opțiune fantastică.

GIMP

Acum, dacă nu aveți cunoștințe de Adobe Photoshop, nu vă faceți griji. GIMP este un alt instrument gratuit fantastic de îndepărtare a fundalului, perfect potrivit pentru a crea fundaluri transparente. Procesul de aici este, de asemenea, manual, dar, urmând acești pași, oricine ar trebui să poată obține rezultate.

 1. În primul rând, deschideți GIMP și imaginea aleasă de dvs. Apoi, mergeți la „File > Open” (Fișier > Deschidere)
 2. Faceți clic dreapta pe imaginea dvs. și, după ce ați folosit caseta de strat, selectați ‘Add Layer Mask’ din meniul derulant.
 3. Când apare caseta de dialog, bifați funcția ‘White (full opacity)’.
 4. După acești primi pași, masca de strat ar trebui să fie albă. Acum, veți elimina fundalul imaginii pe care nu o doriți prin schimbarea într-o culoare bloc. Făcând acest lucru, culoarea de prim-plan rămâne aceeași folosind caseta de culoare din partea dreaptă.
 5. În continuare, folosiți instrumentul „Paintbrush” și activați-l; umpleți zonele pe care nu le doriți cu o culoare bloc, asigurându-vă că masca este activată înainte de a începe să folosiți pensula.
  Pentru a putea menține transparența fotografiei selectate, este esențial ca fișierul să fie salvat ca fișier „PNG”. Pur și simplu salvați-l și exportați-l.
 6. Deci, iată, o altă opțiune excelentă pentru toți cei care ar putea fi în căutarea noului lor instrument gratuit de eliminare a fundalului online.

Powerpoint

O altă modalitate de a face fundalul imaginii transparente este prin Powerpoint. Această metodă este mai simplă decât utilizarea GIMP sau Photoshop+, deoarece este mai automatizată și necesită mai puține intervenții din partea utilizatorului. Cu toate acestea, necesită mai multă editare manuală, mai ales în comparație cu Depositphotos.

Cum să eliminați un fundal de imagine folosind Powerpoint:

 1. Adăugați imaginea dvs.
 2. Folosind „Format Tab”, selectați opțiunea „Remove Background” (Îndepărtați fundalul).
 3. Powerpoint va selecta automat zonele pe care doriți să le păstrați.
 4. Acum puteți face ajustări la zona selectată; următorul pas este să vă asigurați că ați selectat toate zonele corecte.
 5. În continuare, folosiți „Background Removal Tool” și, făcând clic pe „Mark Areas to Remove”, puteți selecta toate celelalte zone pe care doriți să le eliminați.
 6. Și gata! Dar, înainte de a ieși din Powerpoint, asigurați-vă că ați salvat modificările.

Concluzie

Există atât de multe opțiuni atunci când vine vorba de găsirea instrumentului perfect de eliminare a fundalului. Toate cele patru opțiuni vă vor ajuta să obțineți rezultatele dorite. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de comoditate, există un fruntaș clar, iar acesta este instrumentul de îndepărtare a fundalului bg remover de la Depositphotos.

Cele mai citite articole