10 ținute de vară elegante

pexels monica turlui 7137418

Sentimentul acela plăcut pe care îl ai vara când îți pui o rochie albă sau de o nuanță foarte deschisă pe corpul tău bronzat este inegalabil, nu-i așa?

Ținutele albe de vară au revenit la modă în 2021 și este minunat că se întâmplă asta. Albul a fost, este și va mai fi mereu elegant, așa că nu este de mirare că în fiecare an ne dorim ca să purtăm rochii albe din dantelă, costume albe de vară sau bluze albe. Ținem diete drastice pentru a arăta bine în astfel de outfit-uri și, trebuie să recunoaștem cinstit, chiar merită cu prisosință orice sacrificiu.

Ele merg bine și alături de accesorii colorate, indiferent că vorbim de genți lăcuite, curele, cercei și pandantive solare.

Evident, nu renunțăm nici la tinutele colorate, dar albul rămâne vedeta sezonului.

1. Alege lejeritatea naturală: rochii de vară din bumbac elegante

Rochia din bumbac se află în topul celor mai bune rochii din țesături naturale. Acest lucru se datorează faptului că materialul ecologic permite aerului să treacă bine, țesătura respiră, astfel încât chiar și în cea mai fierbinte zi de vară te poți simți extrem de confortabil. 

Combinația dintre un bronz bronz și o rochie albă de bumbac este o ținută atât de simplă și, în același timp, incredibil de practică, care poate fi găsită în recomandările oricărui specialist de modă.

Cu o rochie din bumbac, puteți crea un aspect foarte natural și relaxat pentru orice ocazie!

2. Materiale perforate: rochii de vară mai răcoroase

Acest tip de îmbrăcăminte este cusut din același bumbac natural, doar că țesătura este perforată în diferite zone fapt ce le dă o notă de romantism aparte.

3. Eco-trend: rochii de vară elegante și moderne

O rochie din in este o ținută pentru apărătorii naturii. Este ușoară, confortabilă, țesătura este perfect respirabilă. Arată elegantă și de bun gust și poate să fie accesorizată fără probleme chiar și cu un model din categoria de genți quilted.

Completați look-ul cu adidași sau sandale albe pentru un aspect și mai modern și la modă.

4. Rochii de vară din dantelă

100% romantice și atractive, foarte sexy, nimic nu se compară cu aceste piese vestimentare. O ținută de acest fel are o capacitate de a spori instant feminitatea și frumusețea.

5. Rochii de vară din șifon

O opțiune la fel de interesantă și foarte comodă este o rochie din șifon. Indiferent cât de cald este afară, această țesătură ușoară, aproape fără greutate, nu se va lipi de corp. Va curge frumos, subliniind formele feminine.

6. Rochii de mătase pentru vară

Într-o rochie dintr-o astfel de țesătură, o femeie va arăta întotdeauna elegantă, sexy, perfectă!

7. Rochii lungi de vară

Rochiile de vară cu nuanțe profunde de smarald, violet, roșu, precum și acelea cu imprimeuri speciale sunt o bună alegere pentru o petrecere ținută seara.

8. Rochii  de vară înflorate sau cu elemente grafice

La modă sunt și rochiile de vară la modă, cu buline, dungi, modele geometrice și inscripții, deoarece arată foarte original și elegant. Se poate alege o rochie pentru vară cu un imprimeu care va fi distribuit uniform pe toată piesa vestimentară sau delicat în zone mici ale rochiei.

9. Rochii de vară cu mâneci bufante

Piesele vestimentare cu o tăietură neobișnuită a mânecilor este mult căutată în rândul femeilor de vreo câțiva ani. Se poate alege între mâneci de diferite dimensiuni și lungimi. Un produs la modă este o astfel de rochie cu o croială dreaptă pentru purtat vara.

10. Rochii mini cu mânecă lungă

Anul acesta, fetele pot alege în siguranță o ținută mini foarte sexy. Ar trebui ca rochița să fie cu o croială simplă, dar să aibă și elemente decorative neobișnuite. Un model deosebit pentru vară poate fi o rochie cu un top asimetric, unde un umăr este gol în stil grecesc, iar celălalt are o mânecă lungă.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole