1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Top 3 job-uri secundare

shutterstock 268688447

Banii sunt unul dintre cele mai importante lucruri din viața noastră. Deși se spune că aceștia nu aduc fericirea, un surplus de bani în contul familiei sau în acel personal poate fi considerat cu siguranță o sursă enormă de bună-dispoziție. 

De aceea, dacă nu ești mulțumit de salariul pe care îl primești din job-ul tău full-time, găsește în acest articol câteva metode de a câștiga mai mulți bani lunar. Dacă însă ești posesorul unei doze mari de noroc, poți alege https://icecasino.com/ro/pacanele pentru a câștiga zeci și sute de euro zilnic. 

DropShipping

Dropshipping-ul este un model de afaceri ce se bucură de o popularitate enormă în Statele Unite ale Americii. În comparație cu piața de acolo, România nu se poate bucura de o asemenea popularitate pentru astfel de afaceri, de aceea, în cazul în care ai capacitatea de a investi ceva bani în acest business și ai timpul necesar pentru a te ocupa de el, aceasta este o rară oportunitate de a face zeci si sute de euro lunar. Acest tip de afacere nu implică cumpărarea inventarului sau colectarea unui stoc mare de produse. Toți banii pe care îi ai trebuie investiți în marketing și serviciul pentru clienți. Principiul fundamental al acestui tip de afacere este faptul că tu trebuie să comanzi produsul odată ce clientul a plasat comanda. Nu te ocupi de livrare, de producere și nici chiar de stocare. Doar de preluarea comenzii. 

Cu dropshipping, poți începe o afacere în oricare dintre pasiunile tale preferate. Aproape orice nișă poate fi urmărită cu dropshipping. În plus, dacă ești un tip creativ, poți să te dezlănțui cu idei de afaceri neobișnuite. La urma urmei, în calitate de proprietar al propriei afaceri, vei avea întotdeauna ultimul cuvânt. Poți alege orice nișe, de la machiaj și cosmetice până la electrocasnice și diferite aparate de bucătărie. Mărimea și puterea afacerii tale este limitată doar de propria ta imaginație.  

Cariera de freelancer 

Da, este adevărat că o carieră de freelancer este aproape la fel de grea, dacă și nu mai grea, decât o carieră de lucrător full-time. În acest paragraf nu este în totalitate vorba de adoptare a unei cariere unice de freelancer. În schimb, vreau să vorbesc despre aceasta în calitate de un mic side hustle. 

Cele mai citite articole

În cazul în care ești un specialist cu o vastă experiență într-un domeniu ce poate fi monetizat online, o carieră de freelancing este ceea ce te poate aduce la un nou nivel de trai. Acest fapt se datorează zecilor de platforme unde fiecare dintre voi poate plasa un CV pentru a fi angajat pe post de freelancer într-o companie sau pentru un client aparte. De la Upwork la Fiverr, toate aceste site-uri permit găsirea și monetizarea atât a multor freelanceri cât și a multor clienți. 

Câți bani poți câștiga cu acest side hustle? Puteți câștiga oriunde de la 50 USD la 2.000 USD pe lună, în funcție de cantitatea de lucru pe care sunteți gata să o îndepliniți. În comparație cu celelalte două activități expuse mai sus, cantitatea de bani pe care o poți câștiga fiind un freelancer variază de în dependență de cantitatea de timp liber pe care îl ai și cantitatea de experiență acumulată de-al lungul anilor deoarece cu cât mai multă experiență și cunoștințe ai, cu atât mai mulți oameni vor dori să te angajeze și să te promoveze mai departe. Aici ai o listă de cele mai bune site-uri de freelance: 

  • Fiverr
  • Toptal 
  • Jooble 
  • Freelancer.com 
  • Upwork 
  • Flexjobs 

Retail Store 

Dacă îți place ideea unei afaceri online dar ești un tip puțin mai pragmatic și practic, un retail store este ceea ce trebuie să faci. Folosind un site unde plasezi produsele tale, vinzi produsele pe care le cumperi în stoc. Farmecul acestui tip de afaceri este faptul că poți cumpăra o cantitate mare de produse la un preț mai mic și să le vinzi cu un preț mai mare. 

În comparație cu dropshippingul, calitatea și cantitatea produselor este controlată de dumneavoastră și lucrătorii pe care îi veți angaja ulterior. Astfel, vă veți putea ocupa de expedierea și chiar ambalarea mai calitativă a produselor pe care le veți cumpăra angro. Acest fapt scoate din vizor un mare dezavantaj al dropshippingului, timpul mare de livrare, ceea ce poate crește într-un mare avantaj pentru compania voastră, un mai mare nivel al confortului pentru clienții voștri. 

De asemenea, un mare avantaj al acestui tip de afacere este faptul că puteți alege practic orice nișă pentru a expedia produse clienților voștri. Deși varietatea de produse vă poate copleși, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este deschiderea unui retail store specializat pe o anumită nișă în parte, poate pe acea nișă în care sunteți un expert cu studii și experiență. Acest lucru va putea crește coeficientul de încredere a cumpărătorilor voștri și, ulterior, numărul de noi vizitatori.

Cele mai citite articole

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner