PetExpo 10

pet expo 10 2018

În acest weekend va avea loc cea de-a zecea ediție a PetExpo. Pet Expo 2018 

Sperăm din suflet că PetExpo 10 va aduce un zâmbet pe buze tuturor celor care au un animăluț de companie.

Putem măcar o singură dată într-un an să îl facem pe animalul nostru de companie să se simtă cel mai important. De aceea are loc acest eveniment.

Pentru cei pasionați de shopping, PetExpo 10 aduce realmente cea mai mare aglomerare de produse de până acum. Cele mai importante companii din domeniu au alocat resurse impresionate pentru a realiza standuri deosebite în care vor veni cu cei mai buni specialiști din România și cu cele mai bune produse de nutriție, de îngrijire medicală, de cosmetică, accesorii, gadgeturi, precum și servicii de îngrijire și de cazare.

pet expo 10 2018

pet expo 10 2018

Pentru cei pasionați de joacă, PetExpo 10 aduce în premieră Parcul de Distracții pentru Animăluțe. La Perfect Fit Challenge, animăluțele se vor întrece prin tunel, obstacole, jaloane, și rampă. La Play Ball, se vor juca în piscina cu bile și cu aruncătoarele automate de mingi. La Pet Networking vor socializa. La Beauty Salon, vor fi răsfățați de unii dintre cei mai buni stiliști. Pe Scările Campionilor vor urca doar cei mai buni. Este pentru prima dată când facem asta și ne dorim foarte mult să extindem ideea la fiecare ediție viitoare.

Pentru cei competitivi, Arena PetExpo vine și la PetExpo 10 cu un program plin de jocuri și concursuri cu premii. Se vor alege de-alungul zilelor de weekend cel mai educat, cel mai fidel, cel mai puternic animal de companie și nu numai.

Pentru pasionații de modă, veți găsi la PetExpo 10 momentul ideal pentru a vă etala ținutele pe covorul roșu alături de patrupedele care vă vor însoți. Verdict.ro, partenerul evenimentului, va juriza și premia cele mai stilate, nonconformiste și autentice ținute. Toți cei care se vor fotografia pe covorul roșu pentru PetExpo 10 Fashion Event, se vor putea înscrie în concursul jurizat de Verdict.ro postând poza pe rețelele de socializare alături de hashtag-urile #PetExpoStreetFashion #Verdict.ro #PetExpo10.

Cele mai citite articole

Pentru cei care vor să facă o faptă bună, puteți la PetExpo 10 să donați hrană pentru animalele fără stăpân, în cadrul campaniei ”Marea strângere de hrană pentru animalele fără stăpân”

Pentru profesioniștii din domeniu, medici veterinari, petshopuri, groomeri și nu numai, am pregătit cel mai complex program de conferințe de până acum. Două seminarii pentru medicii veterinari totalizând 45 de puncte CMVRO, un seminar de grooming realizat de către un specialist de talie mondială și un seminar PetBiz dedicat petshopurilor și celor care au afaceri în domeniu.

…avem chiar și un Street Food Corner unde fiecare participant a fost ales pe sprânceană, pentru cei cu papile gustative mai pretențioase.

PetExpo este singurul eveniment de pet lifestyle din România.

PetExpo 10 se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, în pavilioanele C4 și C5. Sunt așteptate peste 15.000 de persoane, alături de animalele lor de companie.

Programul de desfășurare a evenimentului este, zilnic, între orele 10:00 și 19:00, iar duminică între 10:00 și 17:00. Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru elevi, pensionari și studenți până în 23 de ani, iar copiii sub 6 ani și medicii veterinari, studenți la Medicină veterinară au acces gratuit.

Citeste si Cum sa castigi dragostea unui caine

 

Cele mai citite articole