Malone iar a fumat marihuana ..

jaguar-in-copac

Astazi va propun sa vedem cum arata cateva animale in stare euforica, indragostite sau cuprinse de astenia de primavara.

Multe animale consuma, cu voia lor sau nu, diferite substante. Aceste substante simple sau in combinatie cu alte substante le provoaca diferite efecte halucinogene.

caine marijuana

 

Jaguarul,

.. spre deosebire de cainele de mai sus chiar este consumator. Multi dintre voi care aveti pisici stiti ca felinele mananca iarba pentru a elimina ghemotoacele din stomac.

Exact asta face si prietenul nostru pufos de mai jos. Diferenta este ca una dintre plante este halucinoena.

jaguar-in-copac

 

Albinele,

..colecteaza polen si alte substante dulci si lipicioase. Se pare ca unele secretii de pe copaci au un efect mai putin placut pentru albine. Acestea ametesc la fel ca un om care consuma alcol. Isi pierd precizia in zbor, rateaza aterizarea si mai sunt si pedepsite.

In incercarea lor de a se duce nevazute sa se odihneasca sunt oprite de celelalte albine de la stup si sunt muscate de picioare.

N-am inteles daca sunt doar muscate de picioare sau raman fara picioare, mai conteaza ? Sentimentul nu este placut, cu atat mai mult cu cat ai multe picioare…

honey-bee-macro-drunk

Comentarii
Toate comentariile

Comentarii