1000x250 ro

Echipamente K9 personalizate

unnamed 2 1536x1152 1
Magazinul online K9Romania oferă articole K9 profesionale pentru câini, aceste articole pot fi personalizate cu texte pentru identificare, dar și texte amuzante.
Hamu K9Romania este Un ham k9 extrem de calitativ conceput special pentru câinii de talie medie. Acesta este construit dintr-un material foarte rezistent, respirabil și antiderapant, hamu este asigurat pe câine cu  două catarame Cobra din plastic și două catarame Cobra din metal se află pe ham. Acestea sunt singurele închizători de tip stab-lock disponibile pe piață pentru articole de siguranță care nu se deschid atunci când sunt încărcate. Prin urmare, acestea reprezintă opțiunea ideală pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță.  Un mâner acoperit cu cauciuc este fixat pe hamurile K9Romania care este folosit pentru controla câinele când este aproape. În plus, puteți adăuga mai multe badge-uri cu arici la produsul nostru și puteți broda pe ele numele patrupedului sau orice text doriți. Hamul include acest badge brodat. Ultimul accesoriu de pe această zgardă este triunghiul metalic pe care vine atașată lesa prin care este controlat cățelul de la distanță.
K9Romania oferă zgărzi personalizate pentru câinii de talie medie și mare. Zgarda poate fi personalizată cu un badge care poate fi atașat pe aceasta cu o bandă cu arici. Zgarda K9Romania este confecționată dintr-un material foarte rezistent, ea fixează cu o cataramă Cobra, cele mai puternice și mai sigure catarame de pe piață. Cataramele Cobra sunt singurele închizători de tip stab-lock disponibile pe piață pentru articole de siguranță care nu se deschid atunci când sunt încărcate. Prin urmare, acestea este opțiunea ideală pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță. Mânerul de pe zgardă este din același material și este este folosit în controlul câinelui. Toate produsele K9Romania sunt examinate de către facilități de testare externe.
Lesa K9România este realizată dintr-un material foarte calitativ și rezistent, special pentru câinii de talie medie și mare, a fost concepută pentru a oferi confort și control în timpul plimbării sau dresajului. Cusăturile durabile asigură un control fiabil și fără compromisuri, chiar și cu un câine extrem de puternic, iar mânerele căptușite cu neopren asigură confortabilitatea. Lesa K9 este dotată cu o carabină metalică de tip ”Frog”, un conector direcțional revoluționar cu o acțiune de prindere automată care se cuplează atunci când atinge punctul de ancorare. Acest sistem revoluționar face carabinele de tip cârlig să fie considerate învechite. Lesa dispune de două lungimi cu o cataramă de tip Cobra care permite prelungirea sau scurtarea cu ușurință, în funcție de necesități. Aceste catarame sunt cele mai sigure și cele mai puternice catarame disponibile. De asemenea, sunt singurele elemente de fixare în stil stab-lock de pe piața produselor de siguranță care nu se vor deschide în timp ce sunt sub sarcină. Lesa K9Romania este o opțiune fantastică atât pentru proprietarii de animale de companie, cât și pentru ofițerii unităților K9 care lucrează zilnic cu câini.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole