Dietă sănătoasă a pisicii tale trebuie susținută

dieta sanatoasa a pisicii tale trebuie sus inuta

Toți iubitorii de pisici știu că aceste animăluțe au nevoie de o atenție deosebită atunci când vine vorba de alimentație. Pe lângă dragoste și mângâieri, pisica ta are nevoie și de hrană pisică perfectă, în cantitatea corectă pentru a crește armonios și a fii sănătoasă.

Dacă nu știi exact ce tip de alimentație este potrivită pentru o pisica, atunci acest articol este pentru ține. În continuare vom discuta mai detaliat despre acest aspect astfel încât tu că și stăpân al acestei feline să iei cea mai bună decizie. Poți aruncă o privire și pe Club 4 Lăbuțe pentru a vedea care este hrană pisică adecvată pentru acest animal de companie.

În ce constă alimentația sănătoasă a pisicii tale

Pe Club 4 Lăbuțe ai toate tipurile de hrană special creată pentru pisica ta. Ai hrană pisică și așternut de cea mai bună calitate.  După cum știi, pisicile sunt carnivore, așa că hrană lor trebuie să includă în primul rând, proteină animală. Conținutul de carbohidrați trebuie să fie scăzut. Carnea asigura cei trei nutrienți atât de importanți pentru aceste feline. Conține taurină pentru inima și vedere, acid arahidonic pentru sănătatea pielii și a blănii și vitamina A pentru blană și vedere. Așadar, observi cât de importantă este carnea în alimentația pisicii tale. Accesează Club 4 Lăbuțe și vei găsi acolo mâncarea perfectă pentru o alimentație sănătoasă.

Proteinele sunt și ele esențiale însă nu trebuie administrate în cantități exagerate pentru că pot determina hipervitaminoza A. Lipidele sunt acele grăsimi sub formă de acizi grași. De asemenea, prea multe grăsimi pot duce la creșterea greutății corporale. Pe Club 4 Lăbuțe găsești tot ce ai nevoie. Și fibrele sunt importante iar pisicile au nevoie de ele. Nu trebuie să uităm de o hidratare corespunzătoare. Astfel, apă nu trebuie să lipsească și trebuie să fie proaspătă și curată. Club 4 Lăbuțe are tot ce este mai bun pentru aceste feline adorabile.

dieta sanatoasa a pisicii tale trebuie sus inuta1

Vitaminele și mineralele sunt necesare în alimentația pisicii tale. Vorbim aici de acidul folic și pantotenic pe care la găsești în mâncarea pe care o oferă Club 4 Lăbuțe. În ceea ce privește mineralele necesare, este nevoie de iod, calciu și fosfor. Pisicuțele produc în mod natural o cantitate suficientă de vitamina C așa că nu au neapărat nevoie de această vitamina. Carbohidrații din hrana pisică nu sunt o parte atât de importantă în dietă pisicii tale, însă ajută la menținerea sănătății intestinului. Club 4 Lăbuțe îți oferă cele mai bune alimente care conțin toți nutrienții menționați anterior.

Dieta unei pisici nu este un aspect de ignorat. Aleasă corect această va ajută felina să fie sănătoasă pe parcursul vieții și să arate impecabil. Să nu uităm că blană arată bine doar atunci când alimentația este sănătoasă. Club 4 Lăbuțe are mâncare sănătoasă atât pentru pisici cât și pentru căței. Intră pe site și alege hrană pisică corespunzătoare pentru pisica ta și creează-i o dietă cât mai sănătoasă și adecvată. Club 4 Lăbuțe este alegerea perfectă pentru felină ta pe care o iubești atât de mult.

Alimentația potrivită fiecărei categorii de vârstă

Cu siguranță nevoile nutriționale ale pisicii tale diferă în funcție de vârstă și greutate. Club 4 Lăbuțe are mâncare pentru pisici de toate vârstele. Pisoiașii au nevoie de mai multe proteine precum și de mai multe grăsimi. Acest lucru îi ajută să își dezvolte un sistem osos cât mai sănătos. Pe de altă parte, felinele trecute de prima tinerețe au nevoie de mai puține grăsimi pentru a-și menține o greutate corespunzătoare. Intră pe Club 4 Lăbuțe și caută mâncarea potrivită pentru vârstă pisicii tale.

Este important să discutăm și despre pisicile gestante care și ele au nevoie de hrană  pisică specială Club 4 Lăbuțe. Este nevoie de un aport mare de calorii și proteine. Aportul alimentar, atunci când vorbim de pisicile gestante, va crește treptat și nu brusc. La finalul sarcinii va trebui să mănânce cu 50% mai mult decât în mod normal. Pe de altă parte, o pisică sterilizată trebuie să aibă un nivel redus de grăsimi. Acesta nu trebuie să depășească 10%. Numărul de carbohidrați trebuie să fie cât mai redus. Găsești mâncarea potrivită pe Club 4 Lăbuțe.

Alegerea unei diete potrivite pentru pisica ta necesită răbdare și implicare. Acest proces nu se realizează imediat, însă Club 4 Lăbuțe îți poate fi de un real ajutor. Este important să creezi un plan de alimentație simplu și ușor de urmat, indiferent dacă alegi hrană pisică uscată sau umedă oferită de Club 4 Lăbuțe. Nu este deloc greu, trebuie doar să cunoști informațiile corecte în ceea ce privește alimentația unei pisici. Astfel, poți lua cea mai bună decizie pentru sănătatea pisicii tale.

Probabil te întrebi cum știi dacă alimentația este una corectă și dacă ai ales din magazinul Club 4 Lăbuțe hrană pisică cea mai potrivită pentru pisica ta. Ei bine, există anumite detalii care îți arată acest lucru. În primul rând, greutatea pisicii tale este una corectă. Chiar dacă pisicile au tendința de a mânca mereu, trebuie să ai grijă să îi oferi mese fixe și doar atâta cantitate cât este recomandată pentru vârstă și greutatea pisicii tale. Dacă blană este strălucitoare, asta înseamnă că pisica are o alimentație corectă. Cumpără tot ce ai nevoie de pe site-ul Club 4 Lăbuțe.

Cele mai citite articole

Copyright imagini: https://club4labute.ro/

Cele mai citite articole