Cum sa decorezi terasa pentru animalul tău de companie

toateanimalele.ro

Terasa ta poate deveni un spațiu minunat pentru tine și animalul tău de companie, unde să vă bucurați de aer liber și relaxare. Decorarea terasei pentru a o transforma într-un spațiu în care și prietenii tăi blănoși să se simtă bine, nu trebuie să fie dificilă. Dacă ții cont de câteva trucuri și amplasarea unor piese de mobilier în zone cheie, vei crea un mediu confortabil pentru animăluțul tău. 

Alege plante artificiale

Multe persoane care au animale de companie și-ar dori plante sau flori naturale în casele lor și pe terasele lor. Problema este că unele dintre acestea pot fi toxice pentru animalele de companie. De aceea optează pentru plante artificiale care oferă același aspect verde și proaspăt al plantelor naturale, însă fără riscul potențial al toxicității. În plus nu vor fi expuse riscului de ale distruge prietenii necuvântători. 

Și vor adăuga un plus de interes spațiului, stimulându-le curiozitatea și comportamentul de explorare. Asigură-te totuși că acestea nu pot fi înghițite sau să le cauzeze răni. Alege plante artificiale de calitate, care să arate cât mai naturale. Le poți așeza în ghivece decorative pentru a adăuga culoare și textură terasei tale. În plus, aceste plante nu necesită apă sau lumină solară, ceea ce le face potrivite pentru orice spațiu exterior.

Creează zone de umbră pentru zilele călduroase

Asigură-te că ai creat zone de umbră pe terasă pentru ca animalul tău să poată sta confortabil în zilele fierbinți de vară. Banca de gradina din lemn poate adăuga confortul perfect atât pentru tine cât și pentru prietenii cu codiță. O umbrelă de terasă sau un pavilion pliabil pot oferi un adăpost răcoros pentru el. 

Astfel de accesorii vor face timpul pe trecut pe terasă mult mai confortabil și animăluțul se va simți protejat de soarele arzător. Alege o bancă suficient de mare pentru amândoi să vă simțiți confortabil, iar pernele moi pot adăuga un plus de confort. Lemnul natural adaugă un aspect rustic și cald terasei tale și poate fi integrat ușor în orice decor. 

Cele mai citite articole

Este important să alegeți o bancă de grădină din lemn tratat, rezistent la intemperii și capabil să susțină greutatea animalului dvs. de companie. 

Lasă la îndemână jucării pentru animăluțul tău

Nu uita să aduci pe terasă jucării și accesorii preferate ale animalului tău de companie. Acestea pot include mingi de cauciuc, jucării de mestecat sau chiar o pătură confortabilă pe care să se culce. Alege accesorii care se potrivesc cu decorul terasei tale pentru a crea un aspect armonios. 

Când ai ca membru în familie și patrupezi, trebuie să ții cont de aceștia în fiecare spațiu al casei. Mai ales că animalele trebuie să petreacă timp în aer liber, poți opta pentru decorarea terasei într-un mod care să îl facă fericit și pe prietenul tău cu blăniță.

Astfel poți transforma acest spațiu într-un loc plăcut atât pentru tine, cât și pentru prietenul tău blănos. Cu plante artificiale, o bancă de grădină din lemn și grijă pentru confortul animalului tău, vei crea un colț de rai pe care să îl puteți savura împreună.

 

Cele mai citite articole