Cum să atragi norocul prin animale de companie – care animale atrag norocul?

Screenshot 2022 09 19 at 17.41.09
Alegerea unui animal de companie trebuie privită complex, deoarece pe lângă dragostea și căldura pe care aceștia o oferă stăpânilor săi, animalele de companie te pot ajuta să atragi anumite chestii. Așadar, ar fi bine să analizezi “punctele forte” a anumitor animale de companie, despre care se vorbește încă din antichitate.Unul dintre asemenea puncte forte constă în faptul că unele animale sunt considerate a fi capabile să atragă norocul în casa ta. Iată care sunt animalele care, conform credințelor, atrag noroc pentru stăpânii săi:
  1. pisicile
  2. hamsterii
  3. câinii
  4. țestoasele
Mai mulți oameni susțin că, odată ce au adus aceste animale acasă la ei, au observat și anumite schimbări spre bine. În acest articol vă povestim despre câteva animale aducătoare de noroc, de ce este considerat că anume ele aduc norocul în casă și cum poate fi materializat, până la urmă, acest “adaos” de noroc.

Pisica – mai mult decât eleganță și duioșie

Există multe legende antice despre puterea pisicilor. Chiar dacă au un caracter destul de rebel, pisicile oricum aduc în casa stăpânilor săi căldură și dragoste. Totodată, este foarte important să demonstrezi pisicii ca ești un bun stăpân și că ești predispus să o tratezi cu grija. Este un lucru dovedit practic – față de asemenea stăpâni pisicile au un sentiment de loialitate, răsplătindu-și stăpânul cu aceeași monedă.Așadar, această ființă torcătoare îți va dori tot binele din lume și, cu siguranța, va emana doar energie pozitivă. Ce poate fi mai bine și mai potrivit pentru a atrage norocul? Corect – nimic. Important e să nu uiți despre caracterul rebel al acestor ființe și să nu riști să-ți tratezi pisica într-un mod indiferent. Până la urmă, se crede că aceste ființe pot atât să-și ofere toată dragostea și loialitatea unui stăpân care merită, cât și să-și orienteze toată ura spre un stăpân mai puțin demn.

Hamsterul – simbol ale unor casino online

Free Close Up Photo of Hamster on Hand Stock Photo
pexels.comExistă o veche credința că un animal rozător nu poate trăi niciodată într-o casă în care nu există bani. Așadar, chiar dacă casă unde a fost adus nu este una bănoasă, se spune că hamsterul face tot posibilul ca aceasta să devină una plină cu bani. Aceste animale au ajuns să fie folosite ca și simbol chiar și la unele cazinouri online. Astfel, se recomandă ca proprietarii care aduc în casă o rozătoare, să-și testeze cât de curând norocul într-un anumit mod, de dorit într-un domeniu, unde norocul hotărăște – la gamblizard.com.Cu toate acestea, nu ar trebui să-ți pui toate speranțele doar pe capacitățile și abilitățile rozătoarei: se crede că rozătoarele atrag bogăția în casă, dar nu uita de principiul de joc responsabil. Până la urmă, norocul funcționează atât timp cât crezi în el, dar acest lucru nu anulează faptul că trebuie să rămâi responsabil și să fie stăpânul propriilor decizii.

Câinii – energie pozitivă și fidelitate

Este general acceptat că câinii sunt dezmetici: le place să strice mobilierul, iar energia lor pare să nu aibă vreo limită. Totodată, câinele este unul dintre cele mai scumpe animale de companie în ceea ce privește întreținerea. În același timp, ar fi bine să analizezi și ceea ce primești în schimbul prietenii cu un asemenea animal.Niciun alt animal din lume nu este cunoscut pentru un asemenea devotament precum câinele. Acest animal te va adora și îți va ura tot binele din lume, iar atunci când cineva are o dorință cu adevărat puternică și sinceră, atunci dorințele se materializează, indiferent dacă este vorba despre un om sau un câine. Așadar, dacă iubești câinii și nu ți-e frică de provocări, un câine ar putea deveni un prieten fidel potrivit care, pe lângă fidelitate, să aducă succes, noroc și bani acasă.

Țestoasele – enigmaticele ființe

Cel mai curând ai auzit despre răspândită credința că țestoasele aduc noroc și bunăstare materială proprietarilor săi. Da, este adevărat că, uneori, fac acest lucru la fel de încet pe măsură ce se mișcă, așa că la început este posibil să nu observi nicio schimbare majoră. Cu toate acestea, mulți oameni au remarcat de-a lungul secolelor că prezența acestor animale de companie în casă nu numai că a avut un efect pozitiv asupra energiei și climatului locuinței, dar le-a și adus noroc.Acest animal este considerat și un adevărat talisman pentru stăpânul său. Se mai spune că oamenii care trăiesc cot la cot cu țestoasele își îmbunătățesc abilitățile mentale, ceea ce, la rândul său, are un efect pozitiv asupra deciziilor pe care le iau.

Cum să atragi norocul cu aceste animale

Mai sus ți-am prezentat animalele care, conform legendelor și credințelor, atrag noroc și bani pentru stăpânii săi. Pentru a deveni mai noroc prin intermediul acestor animale este necesar doar să ai grijă de ele într-un mod corespunzător și să le fii un prieten fidel și demn. În așa context, animalul de companie, la fel, îți va fi un prieten adevărat, îți va dori tot binele din lume și va atrage norocul și banii în viața ta.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole