1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Cum ar trebui să te rogi la Maica Domnului pentru împlinirea dorințelor?

04 cum ar trebui sa te rogi la maica domnului pentru implinirea dorintelor

Există numeroase locuri sacre în toată națiunea noastră. Credincioșii sunt, de asemenea, conștienți că rugăciunile făcute în locuri sfinte sau la imagini ale Maicii Domnului care fac minuni nu sunt în zadar. Merită să călătorim în locațiile în care sunt situate înfățișările Maicii Domnului chiar acum, deoarece puterea credinței se intensifică pe măsură ce ne apropiem de una dintre cele mai importante sărbători ale anului.

Minuni de la Maica Domnului

O mână de om care a știut să dăltuiască până în miez piatra de munte a creat Mănăstirea Nămăiești. Este situat intr-un loc deosebit de pitoresc la doar 5 kilometri de Campulung Muscel. Se presupune că una dintre cele mai vechi icoane ale creștinismului este adăpostită aici. Una dintre cele 12 imagini pe care Sfântul Apostol și Evanghelist Luca le-a pictat la cererea Maicii Domnului. Mulți oameni cred că Maria este cea mai mare dintre toți sfinții creștini. Ea este denumită și Sfânta Fecioară Maria, Sfânta Fecioară Maria, Sfânta Maria, Maria Maica Domnului sau Fecioara Maria.

Mănăstirea Igăneşti este situată în centrul Lacului Maicilor, la jumătatea distanţei dintre Bucureşti şi Ploieşti. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului ținând în brațe Pruncul Iisus a fost păstrată în această locație binecunoscută. În ordinea firească, ea a devenit Maica lui Dumnezeu, dar în ordinea supranaturală a harului, ea a devenit Mama tuturor, care avea să fie reunită de Duhul Sfânt sub stăpânirea Fiului.

Unul dintre cele mai semnificative locuri de cult este Mănăstirea Celic Dere, situată în comuna Frecăţei din judeţul Tulcea. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Nerosaiskaia se află aici, aproape de icoana făcătoare de minuni a Domnului Iisus Hristos, denumită și „Icoana care se curățește”.

Cele mai citite articole

Mănăstirea Dervent, care se află la 20 de kilometri de Călăraşi şi se află aproape de Ostrov, este un loc în care mulţi oameni au căutat vindecarea în faţa chipului miraculos de eficient al Maicii Domnului sau sub învelişul enormului Sfinte Cruci de piatră. Icoana neprețuită a Fecioarei Maria cu trei mâini se păstrează la biserica „Maica Precista” din Ploiești, care are hramul Adormirea Maicii Domnului.

Unde mă pot ruga?

Călătoria este plăcută pentru călător. Cu toate acestea, credinciosul vizitează locurile sfinte. Așezarea Ionești, situată în județul Argeș, între Pitești și Roșiorii de Vede, este una dintre ele. Cererea Sfintei Fecioare de a ridica Treimea produce rezultate miraculoase. Având în vedere că este adesea menționată ca patrona întregii omeniri, Preacurata Doamnă Maria ar putea fi considerată patrona oricărui demers virtuos. Mai multe profesii și locuri sunt, de asemenea, asociate cu ocrotirea Sfintei Maria.

Pelerinajul de la Mănăstirea Nicula este cel mai cunoscut din țara noastră. Este una dintre cele mai cunoscute icoane ale Maicii Domnului care face minuni. Credincioșii îngenunchează de trei ori în jurul catedralei înainte de a forma rânduri lungi pentru a venera Sfânta Icoană. Mănăstirea Plumbuita din București, Mănăstirea Dălhăuți din Vrancea, unde se află icoana „Născătoarei de Dumnezeu”, și Mănăstirea Dălhăuți din Vrancea, unde se află icoana „Nicii Domnului” Anufiana, despre care se spune că ar avea pictate de însuși Apostolul Luca, sunt alte câteva lăcașuri de cult care adăpostesc icoane făcătoare de minuni cu chipul Maicii Domnului.

Sursă:  ikonopis.bg

Cele mai citite articole

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner