Copilul tău e pasionat de Reptile? La Reptiland București le puteți admira în habitatul lor natural!

coperta

Copilul tău e pasionat de Reptile? La Reptiland București le puteți admira în habitatul lor natural! Pe o suprafață de 1000 mp, la parterul unei clădiri de birouri de pe Bulevardul Expoziției 1C, sunt amplasate terarii și vivarii de dimensiuni medii și mari, automatizate, în care își au casa peste 40 de specii de reptile vii din toate colțurile lumii.

Reptiland București nu este doar o simplă expoziție permanentă de reptile! 

Iguane, șopârle, aligatori, pitoni, broscuțe țestoase trăiesc în terarii de sticlă de dimensiuni medii și mari sau în vivarii în care sunt recreate cu acuratețe toate condițiile de viață ale fiecărei specii, inclusiv temperatura, umiditatea, vegetația și iluminatul.

Echipa din spatele acestui proiect, formată din profesioniști din domenii diverse, s-au asigurat că reptilele trăiesc în lux: 

  • un spațiu de cel puțin de 2,5 ori mai mare decat mărimea reptilei la maturitate; 
  • terarii dotate cu lampe UVB, pentru ca reptilele să-și sintetizeze vitamina D3 fără de care ar fi expuse la boli și termostate pentru a menține atmosfera optimă;
  • stânci recreate cu acuratețe, pe care să se cațere reptilele;
  • plante naturale din habitatul reptilelor;
  • hrană în funcție de cerințele alimentare specifice speciei.

Reptiland București  – o aventură educațională de neegalat pentru întreaga familie!

Cele mai citite articole

Reptiland București vă va fermeca prin unicitatea și ingeniozitatea proiectului. La Reptiland, veți păși într-un univers spectaculos, o reproducere la scară mică a junglei amazoniene: 

  • zeci de specii de reptile vii, precum Iguane roșii și verzi, Șopârle Gecko, Dragoni de Apă, Caimani, cel mai mare exemplar expus de Piton Reticulat din România (7 ani, 5 metri, 45 de kg).
  • o pădure tropicală cu plante exotice din întreaga lume, iluminată special, în culori neon, cu Banani Roșii, Streliția, Bromelii ce cresc în buzunarele trunchiurilor de copaci.
  • cel mai mare paludariu expus din România – un ecosistem etajat automatizat, în care în partea de sus, pe pământ, cresc Plante și Flori Exotice și trăiesc Reptile, iar în apă înoată Pești Tetra și Broscuțe Galbene.
  • un spațiu natural misterios și relaxant – cu abur generat de ultrasunete în care sufli și se relevă mușchi de un verde crud, iar din pământ cresc trunchiuri de copaci cu florile de bromelie în vârful lor.  

Adaugă Reptiland pe lista de activități de făcut cu copii în București

Adaugă Reptiland București pe lista de activități pentru copii tăi sau pe lista de activități în familie. Fiind expoziții permanente de reptile și plante exotice, puteți reveni oricând să le admirați.  

Într-un weekend plin de posibilități în București, alege să încurajezi curiozitatea copiilor tăi printr-o vizită la Reptiland – primul loc din România unde copiii pot vedea Discovery în direct, nu prin ecranul televizorului  sau telefonului!  

Reptiland oferă o experiență unică, menită să încânte și să inspire copiii de toate vârstele.

Mai multe informații, aici: https://reptiland.ro/expozitie/

Cele mai citite articole