1300x300

Cele mai cautate 20 de animale

umbra animal ciudat

Tuturor ne plac animalele. Mai mult sau mai putin. In schimb avem cel putin un animal preferat. Unele animale sunt companioni grozavi in schimb ce altele sunt agresive si periculoase.

Oricum ar fi, obiceiurile si comportamentele lor ne starnesc curiozitati.

Daca va intrebati care sunt cele mai cautate si probabil mai populare animale din lume Google ne raspunde la aceasta intrebare cu urmatoarea lista.

  1. Cainele

fata de caine

Probabil va asteptati ca cel mai bun prieten al omului sa ocupe prima pozitie. Sunt peste 300 de rase de caini recunoscute de Federatia Internationala Canina. Exista un caine pentru fiecare locuitor al planetei.

 

2. Pisica

1000x250

pisica domestica patata

Pe locul imediat urmator le sufla in ceafa felinele. Stapanii acestos ghemotoace de blana cauta informatii despre cum sa le ingrijeasca mai bine si cum sa le faca mai intelegatoare.

3. Iepurele

iepurele maro

In trecut cel mai apreciat lucru la aceste animale dragalase era carnea lor proaspata. Mai nou sunt animale de companie populare. Daca vrei sa cresti unul gasesti pe internet o gramada de informatii.

 

4. Pasarile

pasare albastra

Cu aproape 10.000 de specii de toate culorile, pasarile ne fac viata mai frumoasa cantand si zburand care mai de care. O sa fiti mirati sa vedeti cate asemanari sunt intre pasarea colibri, papagali si Emu.

5. Calul 

calul arab

 

Calul este un animal frumos si inteligent care impune respect. Oamenii cauta poze si informatii despre cai destul de des. Sunt foarte populare echitatia si diverse evenimente. Cu o simpla cautare pe internet poti gasi cel mai aproape loc unde se poate calari.

Aici poti vedea rasele de cai.

6. Gaina

gaina pasare maro

 

Gaina este un animal popular din maimulte puncte de vedere. Ea ne da carne si oua. Dar cele mai multe cautari le primeste pentru retetele de pui. Crescatorii de pasari se folosesc de internet pentru a stii cum sa aiba grija de ele mai bine.

7. Sarpele

poza sarpe maro

 

Unul din motivele pentru care acest animal este popular: lumea se sperie de el. In zonele cu serpi veninosi oamenii cauta informatii despre cum se pot proteja. Altii sunt faccinati de comportamentul acestui animal. Il iau acasa si traiesc fericiti multi ani. Tu din care tabara faci parte ?

8. Peste

peste galban de acvariu

Daca vrei sa pescuiesti un peste pentru cina sau vrei sa adopti unul intr-un acvariu acasa tot trebuie sa intri pe internet sa vezi cum se face. Si pentru ca sunt atat de multe specii face ca pestele sa fie unul din cele mai populare animale.

9. Vultur

vulturul plesuv

Acesta pasari fantastice sunt in pericol de disparitie din cauza distrugerii habitatului natural. Ar fi minunat ca sa existe macar un loc unde aceste pasari pot fi vazute in siguranta in mediul lor natural.

Cele mai citite articole

10. Rechinul

rechinul

Rapid si ucigator. Si rechinii sunt printre cele mai populare animale. Daca vreti sa vedeti cum traiesc, cum se gatesc sau cum vaneaza puteti cauta asta pe internet.

11. Furnica

furnica

Poate ca unii le considera daunatori, dar altii le considera sufletele care merita sa traisca. Daca vrei sa citesti o poveste interesanta despre insecte iti recomand Termite – de I.L.Caragiale.

12. Porcul

porcul roz

Aceste animale de ferma care ne asigra traiul sunt populare peste tot in lume. Mai nou au devenit si animale de companie. Cui nu-i place un purcelus mic doar pentru el ? Cu siguranta vrei sa te informezi si sa te gandesti de doua ori inainte de a comanda un purcel ca animal de companie.

13. Rata

pui de rata

Simpaticele ratuste pot fi vazute in lacurile din parcuri si in povestile cu zane. In acelasi timp sunt crescute si pentru carne. Cele din salbaticie sunt vanate. Mac-mac.

14. Ursul

urs maro in doua picioare

Ursii sunt considerati ca fiind foarte periculosi mai ales de catre cei care traiesc in padure. Chiar daca este alta senzatia cand vezi un urs in realitate, o poti face foarte frumos si pe internet. Daca totusi te duci in padure nu uita aparatul foto.

15. Leul

leul african se odihneste

Nu degeaba i se spune regele animalelor. Este unul dintre cel mai populare si iubite animale. Poate fi vazut la gradinile zoologice sau in Africa. Trebuie neaparat sa vedeti puii de lei, sunt asa de simpatici cand sunt mici.

16. Lupul

lupul gri in padure noaptea

Lupul este un animal foarte interesant. Multi ii studiaza comportamentul. Este deosebit de inteligent. Traiesc in haita si au lideri care ii conduc in lupta. Fiecare haita are propria tactica de vanatoare care implica toti membri.

17. Albina

albina la cules

Populatia de albine este foarte importanta. Folosrea pesticidelor si a altor substante daunatoare a facut ca mare parte din populatia globala de albine sa dispara. Procesul in care colecteaza polen si fac miere este foarte interesnt….

18. Caprioara/ Cerbul

cerb cu coarne mari

Cerbul a devenit, cu timpul, simbolul puterii, al elegantei si frumusetii. se scrie adesea despre el ca regele padurii. Este prezent in mute legende.

19. Vaca

vaca la pascut iarba

 

La fel ca gaina si porcul are un rol important in ecosistem, Este crescuta pentru lapte si carne in ferme industriale. Probabil nu stiai asta, dar se considera ca vacile au cei mai frumosi ochi din regatul animal.

 

20. Maimuta

maimuta neagra zambeste

Cu peste 250 de specii, maimutele sunt active, amuzante si unele incredibil de simpatice. Cand vrei sa vezi poze cu o maimuta uita-te in oglinda (glumesc). Daca stii cum se numesc internetul ti le poate arata pe fiecare in parte.

 

Cele mai citite articole