Cele mai bune strategii de pariere pe hochei pe gheață

hockey g4a16517c3 1280 ToateAnimalele pixabay

Pariurile pe hochei pe gheață au un număr relativ scăzut de pariori în comparație cu pariorii pe alte jocuri mai populare. Dacă sunteți deja un parior și doriți să vă răspândiți riscul plasând pariuri pe hochei pe gheață, sunt șanse ca casa dumneavoastră de pariuri actuală să nu ofere pariori pentru acest sport. Găsirea celor mai bune case de pariuri sportive online pe hochei pe gheață ar putea fi dificilă dacă nu știi ce să iei în considerare. Cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pe hochei pe gheață ar trebui, cel puțin, să pariuri cote pentru mai multe evenimente. De asemenea, ar trebui să ofere streaming live și statistici live, care sunt bune pentru a lua decizii raționale. Bonusurile sunt un plus și vă oferă ceva în plus pentru a plasa mai multe pariuri.

Strategii de pariere pe hochei pe gheață

Există o mare diferență între pariuri și pariuri de succes. Pentru a paria cu succes pe un joc de hochei pe gheață, trebuie să ții cont de aceste strategii.

Înțelege modul de joc

Trebuie să înțelegeți cum se joacă hocheiul pe gheață, astfel încât să puteți analiza transmisiunea live, statisticile și să le folosiți în avantajul dumneavoastră. Fiecare echipă are 6 jucători: 3 atacanți, 2 apărători și un portar. Pe măsură ce jocul continuă, acești jucători pot fi înlocuiți cu rezerve de către antrenor, ca o modalitate de a schimba tactica. Acest lucru este de obicei ca răspuns la forma de joc a adversarului.  

Dacă nu ați mai încercat să plasați pariuri pe hochei pe gheață puteți utiliza opțiunea de bonusuri fără depunere pentru pariuri sportive pusă de dispoziție de majoritatea caselor de pariuri online. Astfel veți putea să vă creați o strategie de joc fără a face niciun depozit la casa de pariuri,

Continuați să verificați statisticile

Verificarea statisticilor live este crucială pentru a determina dacă prima linie a unei echipe poate învinge a treia linie a adversarului: înscrierea de multe goluri în acest proces și eventual câștigarea jocului. O casă de pariuri care oferă statistici detaliate pentru meciurile de hochei pe gheață este casa de pariuri sportive Fortuna.

Pariuri pe puncte

Unele case de pariuri precum casa de pariuri sportive Betano oferă opțiuni de pariere pe puncte, ceea ce înseamnă practic că pariezi pe jucători. Când un jucător marchează sau oferă o pasă de gol, i se acordă un punct. Prin aceasta, statisticile jucătorilor sunt vitale pentru a determina care jucător excelează atât la goluri, cât și la pase decisive. Acest lucru vă va ghida apoi spre plasarea celui mai probabil pariu câștigător.

Pariuri pe goluri

Cele mai citite articole

Site-urile de pariuri precum pariuri sportive Superbet oferă o altă cale de a plasa pariuri pe hochei pe gheață folosind golurile. Unele goluri pot fi marcate în timpul fiecărui meci și această platformă oferă cote pentru echipele care marchează unul, două, trei sau mai multe goluri.

Cele mai populare tipuri de pariuri pe hochei pe gheață

Pariul pe hochei nu înseamnă doar alegerea câștigătorului. Odată cu progresul tehnologiei, mai multe activități apar ca opțiuni de pariere, permițând jucătorilor să folosească cunoștințele de pariuri în mai multe moduri.

Câștigătorul meciului

Este o opțiune de pariere simplă deoarece pariați pe cine va câștiga meciul. Cotele pentru acest tip de pariuri sportive online variază în funcție de performanța echipei în ligă și în meciurile precedente cu adversarul. 

Peste/sub

Totalurile peste/sub reprezintă același tip de pariu, la fel ca la fotbal și alte jocuri. Alegerea unui pariu peste/sub la hochei pe gheață înseamnă că estimați cât de mic sau mare este numărul total de goluri la sfârșitul meciului. Fiecare casa de pariuri a stabilit liniile cu cotele corespunzătoare pentru acest pariu.

Indiferent de echipă sau jucător, punctele cumulate înscrise în joc sunt ceea ce contează. O echipă le poate înscrie pe toate sau pe ambele. Acest tip de pariu poate fi plasat și în secțiunea de pariuri sportive live a caselor de pariuri,

Pariuri viitoare

Le permit jucătorilor să prezică rezultatele meciurilor care vor avea loc în curând. De exemplu, puteți face un pariu pe cine va ieși câștigător după sfârșitul sezonului.

Pariurile de acest tip sunt foarte des utilizate atunci când începe orice sezon de hochei pe gheață.

Cele mai citite articole