Pisica lui Karl Lagerfeld, cel mai bogat animal din lume

pisica 1

Choupette, pisica persana a designerului Karl Lagerfeld, este unul dintre mostenitorii averii uriase lasate de creatorul de moda care a murit la varsta de 85 de ani.

Celibatar si fara copii, Karl Lagerfeld lasa in urma sa o pisica devenita celebra in ultimii ani, Choupette, o birmaneza pe care a adoptat-o in 2011, de la manechinul Baptiste Giabiconi. De altfel, Lagerfeld iubea atat de mult felina incat a spus despre Choupette, in 2013, ca ar lua-o de sotie daca acest lucru ar fi legal.

Karl Lagerfeld a confirmat cu putin timp inainte de a murit ca a desemnat-o pe Choupette mostenitoare oficiala, „printre altii“. Asadar, pisica va imparti averea de peste 170 de milioane de dolari cu Hudson Kroenig, finul designerului de moda german, relateaza The Independent.

Pe contul de Instagram al lui Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, a fost postata o fotografie in care felina este in doliu. Alaturi de poza a fost lasat un mesaj de multumire pentru cei care i-au transmis condoleante dupa moartea celebrului designer. Choupette este felina ce a fost alaturi de Lagerfeld peste tot in ultimii ani. Pisica l-a insotit in fiecare zbor, la fiecare calatorie. De asemenea, Karl s-a gandit ca nu cumva sa ramana neremarcata, asa ca a facut-o model.

Choupette a defilat purtand coliere extrem de scumpe din diamante si a castigat peste 2.5 milioane de dolari. „Are propria ei avere, este o mostenitoare. Daca mi se intampla ceva, persoana care se va ocupa de ea cu siguranta nu va trai in mizerie. Reclamele in care a aparut ea, banii facuti de ea nu ii iau eu, au fost pusi deoparte special pentru ea. Choupette este o fetita bogata”, a declarat Lagefeld in 2015.

Cele mai citite articole

Pisica Choupette, „in doliu” dupa moartea lui Karl Lagerfeld, a „multumit” celor 236.000 de fani de pe platforma Instagram pentru mesajele de condoleante transmise si a sugerat ca isi va continua cariera, chiar daca va mosteni o parte din averea acestuia, estimata la 170 de milioane de euro.

„Multumesc tuturor pentru mesajele de condoleante. Cu inima odata rece, dar acum pur si simplu franta, intru in doliu. Ma rog pentru cuvintele voastre frumoase si urarile voastre ma vor ajuta sa imi pun cea mai buna labuta inainte, intr-un viitor fara Daddy @KarlLagerfeld, ca fiinta independenta”, se arata in mesajul publicat pe contul oficial al pisicii, choupettesdiary, de pe platforma de socializare online Instagram.

Choupette detine deja o avere de aproximativ 3 milioane de euro, potrivit unor declaratii facute de Karl Lagerfeld in 2015, anul in care a fost lansata cariera pisicii. Prietena celui supranumit „Kaiser-ul” „a lansat” o colectie de produse de machiaj, dupa care a devenit imaginea mai multor branduri, printre care Opel.

Felina alba birmaneza cu ochi albastri are 51.600 de urmaritori pe platforma Twitter si 236.000 de fani pe Instagram si este renumita si pentru tratamentul regal de care beneficiaza. Choupette calatoreste intr-un avion privat si are in permanenta la dispozitie doua insotitoare si o garda de corp personala. Totodata, in 2014, Karl Lagerfeld i-a dedicat pisicii sale o carte, intitulata „Choupette – the Enchanted Life of a Fashion Cat”.

Lagerfeld, fiind intrebat despre rolul pe care Choupette il are in viata lui, mentiona ca celebra pisica are deja o mica avere dobandita prin „forte proprii“. Designerul a explicat de mai multe ori ca nu s-a atins de sumele (peste trei milioane de euro, potrivit unor surse) pe care Choupette le-a castigat din reclame. „Are propria ei avere, este o mostenitoare. Daca mi se intampla ceva, persoana care se va ocupa de ea cu siguranta nu va trai in mizerie. Reclamele in care a aparut ea, banii facuti de ea nu ii iau eu, au fost pusi deoparte special pentru ea. Choupette este o fetita bogata“, declarat Lagerfeld.

Cele mai citite articole