Ce contează, în afară de bonusuri, la cazinou?

bonusuri la cazinou

A avea bonusuri interesante și frecvente este cu siguranță un lucru plăcut. Totuși, considerăm că acest lucru nu este întotdeauna suficient atunci când alegem noi cazinouri online pentru a juca. Mai jos sunt două lucruri pe lângă bonusuri, pe care le caut atunci când aleg un nou cazinou online la care să joc, deși un magic jackpot bonus fără depunere cred că surâde oricui. Există multe tipuri diferite de companii care dezvoltă software pentru cazinourile online. Principalele sunt mari companii cotate la bursă care angajează mii de lucrători, de obicei în birouri din mai multe țări diferite. Cele mai mari companii de software pentru cazinouri online cotate la bursă sunt Playtech, Cryptologic, Random Logic. Un alt lider de piață care este proprietate privată este Microgaming. Datorită faptului că sunt publice, aceste companii trebuie să respecte 100% legea, atât în ​​țara în care își desfășoară activitatea, cât și cu dreptul internațional și, prin urmare, nu pot și nu operează în țări în care jocurile de noroc online sunt considerate ilegale precum SUA, Franța, Israel și Turcia.

Software-ul este important

Software ul este important

Inima oricărui cazinou online este software-ul pe care rulează. Software-ul va determina în primul rând ce vede utilizatorul final pe ecranul computerului sau pe telefonul mobil. Totuși, software-ul are un impact uriaș asupra a tot ce se află în culisele cazinoului online și are un impact asupra tipurilor de jocuri disponibile, back office-ului folosit pentru a gestiona cazinoul inclusiv echipa de asistență pentru clienți, depunerea și retragerea . Și evident, Generatorul Numărului Aleatoriu și procentele de plată care sunt cele care definesc dacă vei câștiga sau vei pierde bani la cazinoul online.

Unele cazinouri online preferă să-și dezvolte propriul software intern. Acest tip de software se numește software proprietar. Avantajul aici pentru tine ca jucător este că vei avea o ofertă de jocuri aproape unică, ceea ce este important mai ales pentru jocurile de sloturi. Totuși va exista, în general, o selecție mai mică de jocuri pentru început și lansarea de jocuri noi va fi mult mai lentă decât cel al unui cazinou online care rulează pe software licențiat. De asemenea, din cauza costurilor ridicate de licențiere, cazinourile care rulează pe software proprietar rareori vor avea orice tip de jocuri cu sloturi de marcă.

Prin urmare, software-ul pe care rulează un cazinou online este un factor important pe care un jucător trebuie să îl ia în considerare atunci când alege un cazinou online la care să joace. Așa că de acum înaint, când vedeți că un cazinou este alimentat de Playtech sau de Cryptologic, veți înțelege ce înseamnă asta și ceea ce implică acest lucru.

Opțiuni de dealer live

Cele mai citite articole

dealer live

Jocurile cu dealer live au devenit unele dintre cele mai populare tendințe care apar în industria cazinourilor online. Ceea ce a început cu mai puțin de 10 ani în urmă ca o nișă care se adresează în primul rând piețelor asiatice a devenit unul dintre cele mai profitabile și mai interesante tipuri de joc la cazinourile online de top. Jocurile de cazinou cu dealer live sunt de fapt găzduite fie într-un cazinou real B&M, fie într-un studio.

Unul dintre principalele motive pentru care dealerii live au început să fie ceva obișnuit la cazinourile online a fost problema încrederii. În primele zile ale internetului, oamenii pur și simplu nu aveau încredere în Generatorul de numere aleatorii și nu credeau că este corect și nu este aranjat. Asta spre deosebire de un cazinou fizic, unde totul era pe masă. Faptul că nu vedeau fața dealerilor a făcut dificilă acordarea încrederii de către jucători.

Versiunile timpurii ale cazinoului cu dealer live au fost destul de grosolane și nu au oferit cea mai bună experiență pentru jucător. Streamingul a fost foarte lent din cauza lățimii de bandă destul de scăzute la acea vreme și a limitărilor tehnologice. Acest lucru a dus la rezultate slabe din partea jucătorilor, făcând mediul neatractiv pentru majoritatea jucătorilor de cazinou online. Progresele tehnologice din ultimii ani în ceea ce privește toate aspectele streaming video live au îmbunătățit enorm rezultatul jocurilor de cazinou online în direct.

Majoritatea cazinourilor online își externalizează jocurile de cazinou live și principalii dezvoltatori de tehnologie care oferă aceste servicii sunt Playtech, Microgaming și Evolution Gaming, așa că probabil vei vedea aceleași jocuri de cazino live la diferite cazinouri online. Deoarece costurile de operare ale acestui tip de jocuri de noroc pe internet sunt mai mari și marjele mai mici decât jocurile RNG standard, acesta este singurul model de afaceri de până acum care s-a dovedit a fi profitabil pentru dezvoltatori și operatorii de cazinouri online.

Principalele jocuri oferite la cazinourile online în format de dealer live sunt ruleta, blackjack, baccarat, sic bo și casino holdem. Cele mai populare de departe sunt, în general, ruleta și blackjack-ul.

Când începeți să jucați jocuri de cazinou cu dealer live, puteți alege masa și dealer-ul pe care îl preferați. Dealerii sunt, în general, femei foarte frumoase. Cu toate acestea, există și câțiva bărbați destul de frumoși în jur pentru a face doamnele fericite. Dealerul live conduce jocul, la fel ca într-un cazinou fizic și, din acest motiv, trebuie să fie extrem de bine instruit și bine informat. Dacă aveți sunetul de pe computer pornit veți putea auzi toate evenimentele din studio și chiar dealerul live care vă dorește noroc.

Majoritatea cazinourilor cu dealer live operează din jurisdicții reglementate și sunt licențiate în Isle of Man, Alderney, Antigua și Barabuda și altele. Cărțile împărțite jucătorilor sunt la fel de aleatorii precum ar fi împărțite într-un cazinou fizic, așa că, dacă încă nu aveți încredere în generatoarele de numere aleatorii, acest lucru nu trebuie să fie luat în considerare atunci când jucați.

În ceea ce privește bonusurile și promoțiile, majoritatea cazinourilor online nu au tendința de a oferi bonusuri și promoții speciale, în special pentru jucătorii care preferă să joace jocuri de cazinou live, cu toate acestea, bonusurile și promoțiile obișnuite se aplică jocurilor de cazinou live, la fel ca la orice alt joc.

Concluzie

Data viitoare când alegi sa te duci la un cazino îți recomand să ții cont de aceste sfaturi pe care le-am analizat în acest articol.

Cele mai citite articole