Cainele in alimentatie

Cainele in alimentatie

In localitatea Yulin din China are loc in fiecare an un festival in care cainele este  felul principal de mancare. Se pare ca servitul carnii de caine este o traditie in acel loc.

dogmeat

In ultimii ani au avut loc proteste din partea activiistilor pentru drepturile animalelor.

Exista si o rasa de caine care a disparut sau este pe cale de disparitie din cauza consumului mare de carne de caine.

Cine mai consuma carne de caine

Tarile in care se consuma cea mai mare cantitate de carne de caine sunt Africa, China si Taiwan.

Surprinzator este ca in Canada, nu am gresit, ati citit bine, in Canada exista o lege care spne ca nu ai voie sa mananci sau sa vinzi carne de caine decat sub supravegherea inspectorilor federali.

Toate actiunile asupra cainilor fara stirea acestor agenti federali sunt considerate acte de cruzime si se pedepsesc cu inchisoare pana la 5 ani.

Cele mai citite articole

In Nigeria caine este considerat aliment si mai mult, nigerienii considera consumul de carne de caine vindecator.

unde se serveste carne de caine

Vive la France

In Franta existau macelarii in secolul trecut. Pana la sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 s-a consumat foarte multa carne de caine.

Wikipedia afirma ca : „Într-un reportaj realizat în 1989 de către X. Malher și B. Denis, arată că în timpul secetelor și foametei francezii consumau în mod frecvent câini și că în colonia franceză Tahiti dispărea jumătate din populația canină datorită uzului cărnii acestui animal în alimentația umană cu ocazia zilei de 14 iulie a fiecărui an, ziua națională a Franței.”

Cainele in alimentatie

caine la protap

Cele mai citite articole