1000x250 ro

5 accesorii de nelipsit pentru animăluțul tău de companie

pasted image 0

Îngrijirea unui animăluț de companie poate fi o sarcină plină de provocări, dar și un prilej de bucurii. Ca să-i oferi siguranță și confort micului tău prieten, sunt necesare câteva accesorii de pet shop. Află în continuare cum să cumperi articole pentru câini și pisici, păsări și hamsteri, țestoase și arici sau alte creaturi simpatice din lumea celor care nu cuvântă.

Alege zgarda și lesa potrivite pentru animăluțul tău

La plimbările zilnice în siguranță, o zgardă confortabilă și o lesă rezistentă sunt indispensabile. Pentru câini, există chiar și zgarde cu GPS, ca să-i localizezi ușor dacă se pierd. Un câine de talie mare va necesita o zgardă și o lesă mai robuste decât unul de talie mică. Materialul este de asemenea important, din motive de confort și durabilitate. Poți să achiziționezi diferite sisteme de hamuri și protecții pentru animale, de la cele ajustabile, la modele reflectorizante sau anti tragere.

Evită compromisurile, pentru că pot avea consecințe grave asupra sănătății animăluțului. Investește în articole de calitate, pe care le ai la dispoziție în rate fără dobândă*, printr-un card de credit precum cardul de cumpărături CardAvantaj.

Poți să alegi accesorii de uz veterinar din magazinele partenere și beneficiezi de plăți eșalonate, în condiții atractive. Cumpără din locații fizice sau selectează modelele preferate din magazine online. Oricare ar fi decizia ta, găsești produse premium de la cei mai buni retaileri specializați în hrănirea și îngrijirea animalelor de companie.

Cumpără castroane pentru apă și mâncare

Alege castroane stabile, de preferință din materiale ușor de curățat, cum ar fi oțelul inoxidabil. Există și castroane automate sau cu temporizator, care sunt utile dacă petreci mult timp departe de casă.

1000x250 ro

Mărimea și înălțimea recipientelor pentru mâncare și apă sunt adaptate la talia animalului și la obiceiurile sale de hrănire. Castroanele pe care le alegi trebui să fie suficient de grele și să aibă un design stabil, pentru a preveni răsturnarea acestora de către animal.

Achiziționează un culcuș sau un pat confortabil

Amenajează un loc confortabil și cald unde animalul tău de companie să se poată odihni și relaxa. Există o varietate de opțiuni, de la paturi simple, până la culcușuri ortopedice pentru animalele mai în vârstă sau cu probleme articulare.

Dacă vei călători împreună cu animăluțul tău, cumpără transportoare și cuști confortabile. Cele mai bune modele au hublou transparent, fante laterale pentru aerisire optimă, ușă din plastic cu închidere din exterior prin cleme, fante încorporate pentru centuri de siguranță, mâner ergonomic și grilă metalică de protecție.

Alege jucării potrivite pentru vârsta animăluțului

Jucăriile sunt alegeri excelente pentru prietenul tău necuvântător, deoarece îi îmbunătățesc starea fizică și emoțională. Alege jucării adecvate speciei și mărimii animalului tău de companie. Jucăriile interactive și cele care eliberează mâncare sunt excelente, deoarece îi distrează și-i țin ocupați pe micuții plini de energie.

Alte tipuri de jucării pentru animale de companie sunt: jucării pentru ros, jucării cu sunete, jucării cu șnururi și lasere, jucării plutitoare. Alegerea jucăriilor potrivite depinde de personalitatea, preferințele și nevoile de sănătate ale animăluțului. Este important să-l supraveghezi când primește jucării noi, ca să vezi dacă sunt sigure și adecvate pentru el.

Cumpără articole și accesorii de uz veterinar

Periile, șampoanele, produsele pentru îngrijirea unghiilor și soluțiile de curățare a dinților sunt importante pentru menținerea sănătății și igienei animalului tău. Tipul și frecvența utilizării acestor articole variază, dar grija ta pentru starea de bine a micului tău prieten trebuie să fie constantă.

Cele mai citite articole

Alegerea produselor potrivite pentru animalul de companie depinde de mai mulți factori. Aceștia includ vârsta, rasa și starea generală de sănătate a animalului, precum și recomandările medicului veterinar. De câte ori cumperi produse și accesorii de uz veterinar, asigură-te cu selectezi produse de calitate, de la furnizori specializați.

Investește în sănătatea și starea de bine a animăluțului tău, mai ales că aceste achiziții nu necesită cheltuieli mari. Ai la dispoziție mijloace inteligente de shopping, precum cardurile de cumpărături în rate cu dobândă zero*. Astfel, poți să-i oferi produse veterinare și servicii de pet grooming pentru care plătești eșalonat, într-un număr convenabil de rate.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite articole