Acanthoscurria juruenicola

Acanthoscurria juruenicola

Origine: Brazilia

Acanthoscurria juruenicola este o tarantula terestra originara din Africa de Sud. Am preferat sa scriu numele in engleza pentru ca traducerea in romana este pare prea lunga si aiurea (Tarantula cu dungi portocalie din Brazilia). Pentru aceasta tarantula este nevoie de un terariu de cel putin 15-20 litri. In vederea achizitiei unui exemplar sau unei perechi preturile variaza pe destul de mult, de la 7 la 300 de euro.

Hrana Acanthoscurria juruenicola

Tarantula mananca de obicei insecte, cum ar fi greieri, gandaci, molii, viermi si gandaci. In terarii poate avea o dieta continua cu greieri si bineinteles apa. De obicei se recomanda o insecta adulta de doua ori pe saptamana. Prada neconsumata ar trebui indepartata dupa o zi pentru ca atrage acarieni. Daca va hotarati sa va procurati o tarantula tineti minte ca alimentele furnizate nu trebuie sa fie mai mari decat abdomenul animalului.Caracteristici Acanthoscurria juruenicola

Are culoarea maronie cu dungi portocalii pe fiecare membru. Crescatorii cu experienta pot creste relativ repede aceasta specie de tarantula daca este ingrijita bine. Masculii adulti sunt animale cu o prezenta frumoasa apreciata de multi. Manipularea nu este recomandata deoarece sunt animale destul de mari si au un comportament oarecum morocanos daca nu sunt lasati sa-si vada de treaba lor. Sunt considerate defensive. Pot atinge lungimi de 17-88mm.

Cele mai citite articole

Reproducere Acanthoscurria juruenicola

Reproducerea tarantulelor este un lucru dificil dar si un lucru care-ti ofera cu adevarat satisfactii. La o imperechere de succes se pot depune intre 50 si 2000 de oua in functie de marimea si specia femelei.

Poze Acanthoscurria juruenicola

Acanthoscurria juruenicola

Bibliografie:

Cele mai citite articole